עזרה:

Nightborn

New member
עזרה:../images/Emo16.gif

אני ואמא שלי מתווכחות כל הזמן בעניין השיער שלי- אני אוהבת אותו בתספורת קצרה ונוחה, והיא משגעת אותי שיהיה "יותר נשי". אני מבקשת עזרה למצוא תספורת שתהיה קצרה ו-קצת! לא הרבה!- "נשית". אישית, זה מאוד חשוב כי אני לא מתכוונת לוותר והיא ממררת לי את החיים כי אני לא נראית מספיק בובתית...

הממ

תסבירי לה שבתקופה שלנו התספורות הקצרות אפילו מאוד אופנתיות ונשיות.. כמובן שהכל תלוי בתספורת עצמה אבל בגדול - זה דווקא מאוד נשי! בקשר לתספורת.. את יכולה לעשות קוצים כאלו של נשים.. זה יכול להיות יפה! אבל הכל תלוי בך ובמה שאת אוהבת

AmiTutiT14

New member
אני ממליצה לך../images/Emo26.gif

רצית תגובה בונה נכון? לא באת הנה סתם כדי לקבל חיזוקים.. אז אל תעלבי, אני רק רוצה לומר לך מה אני חושבת על התספורת שלך
לדעתי היא באמת לא ממש נשית. היא קצרה over ממה שהיא צריכה להיות. תספורת קצרה זאת תספורת בהחלט אופנתית היום. אבל רק אם תעריכי כל שיערה לאורך של 5-7 ס"מ, תעשי איזו תספורת א-סימטרית בשיער (לא משהו קיצוני מידי כמו של הפרחות), עם איזה פאנל או שניים של צבע אדום בשיער, או משהו בולט שיתן לך נוכחות ובליטה בשטח, תשימי קצת מוס בבוקר, תראי שגם תראי מדהים (כי את יפה והשיער ייפה אותך עוד יותר) וגם יהיה לך נוח. סיכות שיער תמיד הולכות עם תספורת קצרה, אז אפילו אם לא יהיה לך נוח עם התספורת הטיפה יותר ארוכה שלך, תוכלי לשים סיכות, שלדעתי וטעמי האישי, הסיכות הן אחד העיקרונות הכי חושבים בתספורת קצרה. בהצלחה

אדוו

New member
../images/Emo45.gif

יש גם תספורת כמו של אפרת כהן (מיכאלה)- מומלץ
אבל צריך לחכות שהשיער יגדל. בנתיים את יכולה לעשות תספורת נחמדה שגם את וגם אמא תאהבו, יש הרבה דוגמאות תוכלי להתייעץ עם ספר. לכל דבר יש פשרה (:) בהצלחה

Nightborn

New member
מה שג'ל יכול לעשות...../images/Emo16.gif

בינתיים החלטתי קצת לשחק עם התספורת (התמונה הזאת היא מלפני כמה חודשים טובים.), ועשיתי משהו כזה בערך:

AmiTutiT14

New member
יפה../images/Emo45.gif

אבל את ממש לא דומה לעצמך בתמונה הזאת מאשר בתמונות ששמת אתמול (למרות שאפשר להבחין שזאת את לפי המבנה פנים והגבות).

SuGar and SpicE

New member
חחחחח איזה מצחיקה את

זאת לא היא.. את לא רואה שזו תמונה מקצועית של איזה צלם
רואים לפי התאורה והכל...

AmiTutiT14

New member
ברור... רואים שזאת לא היא צילמה,

אבל תסתכלי על הגבות שלה בתמונות הראשונות ובתמונה השלישית ותשווי... וגם את מבנה הפנים. למרות שהאף של התמונה השלישית קטן יותר מאשר שתי התמונות הראשונות... לא יודעת

זאת לא היא

זאת הדוגמנית אורלי לוי מהתקופה שהיה לה שיער קצר זו תמונה ממש ישנה!

כי זאת לא היא..

אני חושבת שהיא התכוונה שהתמונות הראשונות שהיא שמה,הם מלפני כמה חודשים..ולא התמונה הספציפית ההיא.

למעלה