עזרה......

vitamin P

New member
עזרה......../images/Emo160.gif

הגעתי לכתה יב ופתאום דרשו ממני לעשות עבודה באנגלית---- איזה חוצפנים
כמובן שבחרתי בנושא התעופה...חשבתי שיהיה לי קל לכתוב על זה אמורים לכתוב 7 שאלות ועל כל שאלה לענות בעמוד כלומר 7 עמודים בנושאים השונים בתעופה שעונים על שאלות מסוימות ואחרי זה יש חלק אחר שקשור לכל ה7 3 סיימתי בהצלחה על כיצד מטוס פועל עלסוגי מטוסים ההיסטוריה שלהם... ועל רשות שדות התעופה הסברתי גם כן עכשיו חסרות לי 4 שאלות יש לכם רעיונות עם חומר נגיש? אני קצת תקוע חשבתי על שאלה נוספת- על חוקי התעופה בישראל אני כמובן לא מכיר אותם בעל פה ואשמח אם מישהו יתן לי קישור באינטרנט תודה רבה

HELLAS

New member
יש לי רעיון

אני לא יודע עם זה מתאים לך אבל אולי אתה יכול לכתוב על ההיסטוריה של חברות התעופה השונות, החל מחברת התעופה הראשונה בעולם (KLM) והשנייה (QANTAS) עד היום או אולי כמה דגמי מטוסים יש לבואינג ולאיירבס ומה ההבדל בניהם.... לא יודע אם זה טוב בשבילך - אבל אמרתי נציע לך בכל מקרה. בהצלחה.

MrHankeY

New member
הנה שאלה

שבקלות תמלא עמוד מה העתיד צופן לנו בתחום התעופה (ואז פשוט תמרח על ה 787 וה 380) ד"א תלמד למרוח:) בבגרות יש לך 2 חיבורים לעשות כל אחד 120 מילים אם אני זוכר נכון

vitamin P

New member
אני כל כך גרוע בכתיבה באנגלית

בעברית אני יודע למרוח מצויין וכן בדיוק עכשיו פגשתי חבר כשהייתי עם הכלב בטיול(-: אז הוא הציע לי על מטוסי העתיד תודה רבה (-:

למעלה