עזרה..

Mp3 GiRl

New member
עזרה..../images/Emo190.gif

היי אנשים.. אתמול סבתא של חברה קרובה נפטרה והיא לא דיברה איתי היום ובבוקר אנחנו הולכות ביחד לבית ספר והיום התקשרתי אליה ואמרה לי שאולי היא תלך לבית ספר לבד.אותה חברה עברה דברים לא קלים בשנתיים האחרונות ולקח לי הרבה זמן לזכות באמון שלה ובזמן האחרון אני פשוט מאבדת את עצמי ואני לא יודעת איך לתמוך בה ואיך להראות שאני רוצה לעזור לה והאמת? נדמה לי שאני רק מדברת ולא מתרגמת את זה למעשים.. אולי מישהו מהצד יראה את זה אחרת אבל אני מרגישה שאני לא עושה כלום.עכשו יותר מתמיד היא צריכה אותי ואני לא יודעת איזה דרך היא הנכונה לעזור לה.אני ממש לא בטוחה בעצמי ואני מפחדת לעשות משהו שעלול לגרום לה לחשוב משהו שלא התכוונתי אליו.לפי דעתי אני פשוט לא יודעת להיות חברה.אני אשמח אם מישהו יכוון אותי או משהו כזה. תודה..

ט ר י ג ר

New member
לפי דעתי דרך שלפעמים מאוד עוזרת

לתת לה טיפה להיות לבד, לחשוב. את תוכלי לבוא ולהגיד לה שכל דבר שהיא צריכה את תהיי שם בשבילה, אבל שאם היא רוצה להיות לבד את תכבדי את זה. אני מקווה שהעניינים ישתפרו ושהיא תרגיש יותר טוב. תתמכי בה כמה שאת יכולה, אבל לא ברמה שכבר ימאס לה, שאולי היא תרצה להיות קצת לבד והיא לא תדע איך להסביר לך. כל דבר שאת צריכה אני כאן :]

black hock

New member
להיות לבד זה לא תמיד רע

תני לה קצת את המרחב שלה שתירגע ותחשוב עם עצמה. זה יכול מאוד לעזור מצד שני תראי לה שאת שם כשהיא תרצה לדבר איתך...תגידי לה שברגע שהיא תרצה את זמינה ובאמת תקיימי את זה... אם היא תרצה לדבר אל תלחצי עליה ותני לה להגיד מה שהיא רוצה. לפעמים גם לשתוק ביחד מחזק... בהצלחה

למעלה