עזרה.....

עזרה......./images/Emo41.gif

פעם ראשונה שאני מבקשת עזרה על מקרה שלי בפורום אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות.... הסיפור התחיל בזה שהכרתי משהו שהיה נראה כזה קזנובה ש"בולע" בחורות בקצב וסתם רציתי להחזיר אותו לכדו"הא ואז גיליתי שהוא לא כזה בכלל, ושהוא דווקא ממש מקסים ויש בינינו כימיה חבל"ז אבל הוא סיפר לי שיש מישהי שקוראת לו חבר והוא נמצא במער, יחסים הזו מתוך נוחות וכי היא דואגת לו וכו'... אז אמרתי לו שזה כרגע לא משנה לי כי אין לי רגשות אליו ואני לא מאמינה שאני יכניס את עצמי לתוך זה, אבל הקטע הוא שיש לי משהו אליו ולו יש אליי וזה מתחיל להסתבך ואני הצעתי לו שנוותר על זה והוא לא מוכן (כמובן שלא הייתי סובייקיטיבית בקטע הזה כי אני ממש רוצה אותו...) וקשה לי מאוד שהוא אומר לי שהוא חושב עליי כל היום וגם אני באותו מצב... אבל אני חושבת שאם הוא היה רוצה הוא היה עוזב אותה מזמן ולא בגללי וזה מה שהוא מתכוון לעשות. הוא לא עזב אותה עד עכשיו בגלל שנוח לו ובגלל שהוא לא רוצה להיות לבד. השאלה האם באמת כדאי לי כל הקטע הזה? (בהתחשב בעובדה שהוא לא יוצא לי מהראש) ועד כמה זה כדאי לי? והאם יכול להיות שזה לא אמיתי בכלל? תעזרו בבקשה....

Sefy

New member
אז הנה, הוא בדיוק כמו שאמרו עליו

קזנובה שבולע בחורות בקצב, עכשיו יש לו שתיים, היא ואת, ואני די בטוח על זה, שהיא לא יודעת עלייך. תחשבי אם את באמת רוצה להיות עם בחור שמסוגל לשקר לחברה שלו, כי זה די בגידה. ואם הוא מסוגל לעשות את זה לה, מה מונע ממנו לעשות את זה כשהוא יהיה איתך ?

ספי......./images/Emo41.gif

תראה היא מרגישה שאני פה... וגם היא ממש סמרטוטית שמקבלת אותו תמיד... והוא אמר עשרות פעמים שתמשיך הלאה, עכשיו ספי אני לא נאיבית באמת ואני מבינה את הפחד בלהיות לבד אנשים שלא היו הרבה לבד לא יכולים לחיות או לחוות את התחושה הזו... ומה מונע ממנו?!.... זה שהוא סיפר לי עליה כבר מונע ממנו להסתיר ממני את זה. עכשיו לא היה בנינו כלום ממש כלום פשוט שנינו מרגישים את זה חזק... דיברתי איתו ואמרתי לו שיתקשר שיהיה לו מה לספר לי... אבל עצוב לי מאוד.... ):

Sefy

New member
אני בטוח שאת מרגישה את זה...

זה שהוא מרגיש את זה, אני יותר סקפטי. אני לא נוטה לשפוט אדם על פי מה שאחרים אומרים עליו, אבל פה הוא פשוט מתנהג איתך בדיוק כמו שאומרים עליו ובינתיים אז זו שתפגעי פה, הרבה יותר ממנו. ואני יודע מה זה להיות לבד... תאמיני לי שאני יודע טוב מאד...

Sefy

New member
זה כבר תלוי בך...

אני אישית חושב שכן, אבל אני לא את... את היחידה שיכולה לדעת מה יהיה הכי טוב בשבילך

מפ33יצה

New member
../images/Emo101.gif

בכל מה שתעשי הוא יצא מורווח... השאלה היא מה את רוצה. ראשית אתחיל עם זה שאם אותו אדם יוצא עם מספר נשים והוא לא טורח לעזור אותך למענך אוליכי הוא פשוט אוהב את התחושה של ההתאהבות... הסיבה שנשים רבות "נבלעות" על ידו היא כי הוא מדבר אליהן כפי שהן אוהבות - במילים קסומות.. " אכפת לי ממך"" את מקסימה" " לא הרגשתי כך מימי" ועוד.. את צריכה להסתכל על העיניין באופן אובייקטיבי ולבחון לא רק איך הוא מתייחס אליך אלא גם לסביבה שלך ולפי זה לנסות להבין אותו. עכשיו לדעתי, אל תנסי לעזור לו כי הוא לא מעוניין.. אם את רוצה לשכב איתו - שכבי, ותהייה עוד אחת מהבנות אבל לפחות תהני כי רצית את זה. אם את רוצה אותו כחבר.. תחשבי על זה שוב- כי הואלא מתכוון להשתנות עבורך (כך נשמע ממה שאת מספרת) דברנוסף- אם הוא לא עוזב אותה כי נוח לו, את לעולם לא תדעי מה הוא חושב עליך, או מה הוא חושב באמת עליה... הוא פשוט מנצל אותה, ואולי גם אותך.. לסיום, תחשבי על כל הכיוונים ואל תנסי לעזור למי שלא זקוק לכך, תחשבי מה את רוצה עבור עצמך ותפעלי ולפחות אם תיפגעי בסוף תדעי שפעלת לפי הדרך הכי נכונה שיכולת לפעול בה, (ונסי לנתרל את המניפולטיביות שלו עליך- דבר שקשה אך לא בילתי אפשרי)

אני מאוד אובייקיטיבית איתו....../images/Emo41.gif

אני דווקא מכניסה את זה לפרופורציה תמיד. אבל ממש נקשרנו אחת לשני. המניפולציות שלו לא עובדות בטח שלא עליי... אבל אני מפחדת שזה סתם עוד איזה דבר שיעבור כמו הרוח. אני נכנסת לזה בידיעה שיש מצב שאני יפגע ואני מוכנה לקחת את הסיכון הזה... אין לו מה לנצל בי כי אני יודעת עליה ובני לבינו לא היה כלום ממש כלום... אז זה יותר טהור מטעון...(במיניות או כל דבר אחר) תקראי את ההודעות שהחזרתי לספי, על מה שכבר עשיתי... אבל יהיה לי חבל... אני ממש מבואסת מזה.

למעלה