עזרה
מתכון לעוגת שוקולד לרכבת

עזרה../images/Emo53.gif מתכון לעוגת שוקולד לרכבת

אני רוצה להכין לשירה עוגת רכבת אבל הבעיה שהעוגת שוקולד שלי אוורירית מידי ואני לא בטוחה שהיא תחזיק מעמד מחוץ לתבנית. יש באתר עוגת רכבת וכתוב "חמש עוגות שוקולד בתבנית אינגליד קייק אבל אני צריכה מתכון בבקשה

לימורא

New member
מתכון קל פשוט וטעים!

הי, ראשית מזל טוב לשירה!!!
מצורף קובץ למתכון לעוגת שוקלד שילדים מאוד מאוד אוהבים והדבר החשוב ביותר שהיא קלה להכנה!!!!! בהצלחה ויום טוב. לימור

עוגה עוגה

הנה מתכון פשוט מספר ´עוגות יום-הולדת´, שיש בו גם הוראות עיצוביות. כוס ושני שליש קמח כוס וחצי סוכר כפית ורבע סודה לשתיה רבע כפית מלח חצי כוס קקאו חצי חבילה מרגרינה (או חבילה חמאה) כוס חלב כמה טיפות תמצית וניל שלוש ביצים מערבבים בקערה את החומרים היבשים, מוסיפים את המרגרינה הרכה ואת החלב והווניל ומערבבים במיקסר שתי דקות. מוסיפים את הביצים ומערבבים לתערובת חלקה. אופים בחום בינוני, מאה ושמונים מעלות, שלושים עד ארבעים וחמש דקות (העוגה מוכנה כאשר הקיסם שתוחבים לתוכה יוצא יבש). בהצלחה

jole

New member
כאמא ששונאת לאפות...../images/Emo3.gif

(אני מעדיפה לבשל ארוחה ל-10 איש מאשר לאפות עוגה אחת
)פשוט קונים עוגות שוקולד של עוגת הבית שהיא טעימה מאד , מחברים ומקשטים.

zimes

New member
כשאני מבשלת ארוחה ל 10 איש...

אני גם אופה עוגה. אבל זה עוד לא קרה מאז ההריון

אני הכנתי עוגת רכבת..לפני שבועיים..

אפיתי שלושה טורטים.. המתכון: 2 כוסות קמח 2 כוסות סוכר 4 כפות קקאו 4 ביצים 1 אבקת אפייה 1 כוס מים חצי כוס שמן כף שוקולית.. לערבב הכל במעבד..לשמן תבנית ליצוק תערובת ולאפות 35-40 דקות בחום בינוני.. יום הולדת שמח!

למעלה