עזרה

ChompeeF

New member
עזרה../images/Emo53.gif

שלום לכולם, לפני כחודש וחצי קיבלנו במתנה 2 דגי זהב באקוואריום עגול ומידי פעם החלפנו/הוספנו להם מים (חמצן) ונתנו אוכל פעם ב 3 ימים והכל היה בסדר. הגעתי לכאן כי "נראה" לי שאחד משני דגי הזהב שלי "קצת" לא בסדר, בשבוע האחרון הוא קצת השמין או התנפח חשבנו אולי הריון (דגה?). ביומיים האחרונים הוא נשאר על קרקעית האקוואריום והיה עולה כל פעם שמישהו התקרב, עכשיו הגענו הבייתה והוא שוכב חצי על הצד על הקרקעית, עד כמה שאני יודע כשהם גוססים הם מתחילים לצוף על צד ולא לשכב, אז מה קורה כאן !!! HELP

ChompeeF

New member
../images/Emo76.gif../images/Emo76.gif../images/Emo76.gif../images/Emo76.gif../images/Emo76.gif|שלדג

Suikun

New member
תגובה

דגי זהב צריכים לאכול פעם ביום, לא פעם בשלושה ימים. אקווריום עגול קטן לא מספיק לגידול דגי זהב, דג זהב בוגר צריך כ40-80 ליטר. קשה מאוד להרבות דגי זהב באקווריום, ובאקווריוםקטן כמו שלך אין סיכוי בכלל, ככה שלא מדובר בהריון. תשים לב, האם הקשקשים של הדג הנפוח זקורים? (כמו קוצים) ייתכן והוא חולה. כשדגים גוססים הם לאו דווקא צפים, וגם לא כשהם מתים.

Suikun

New member
תגובה

דגי זהב צריכים לאכול פעם ביום, לא פעם בשלושה ימים. אקווריום עגול קטן לא מספיק לגידול דגי זהב, דג זהב בוגר צריך כ40-80 ליטר. קשה מאוד להרבות דגי זהב באקווריום, ובאקווריוםקטן כמו שלך אין סיכוי בכלל, ככה שלא מדובר בהריון. תשים לב, האם הקשקשים של הדג הנפוח זקורים? (כמו קוצים) ייתכן והוא חולה. כשדגים גוססים הם לאו דווקא צפים, וגם לא כשהם מתים.

למעלה