עזרה!

BiGuy

New member
עזרה! ../images/Emo53.gif

מישהו יכול להמליץ לי על משחקי פלייסטיישן חדשים וטובים שיצאו בארץ???

חן (בן)

New member
איזה סג אתה רוצה?

נשבע לך יש לי 240 דיסקים בתוך ארון ענק נשבע לך תגיד לי איזה סוג ואני אשלח לך לאימייל מלא דיסקים

BiGuy

New member
אני אוהב משחקי פעולה והרפתקאות...

אני אוהב אקשן והרפתקאות, כמו סידרת ספיירו (יש לי את כל המשחקים שךה, אל תשלח לי). תשלח לי שמות של משחקים שעדיין נמצאים על המדפים, לא משנה איזה מחיר (אלא אם זה יוצא 300 ש"ח), העיקר שיהיה משחק קיים וטוב. האי-מייל שלי הוא [email protected]

חן (בן)

New member
אני לא מתכוון למכור אותם אבל אני

אמליץ לך על כמה: fighting force 1 ו- 2 (משחק פעולה מומלץ, נשקים, בלשים- בקיצור משחק טוב) resident evil (משחק מפחיד) deep freeze משחק יריות ואקשן כמו במשחק הראשון שלמעלה- מומלץ בהחלט לך לקנות) GEX 1ו-2 (מקווה שיש לך- משחק הרפתקאות) croc 1 ו-2 (משחק הרפתקאות) יש לי עוד מלא אבל אין לי כח לכתוב את כולם אני לא מתכוון למכור אותם רק רציתי להמליץ לך שתקנה בחנויות חלקם משחקים חדשים חדשים תהנה אם תקנה

BiGuy

New member
תודה רבה, עזרת לי מאוד...

ודרך אגב, לא התכוונתי לקנות ממך, פשוט יש לי יום הולדת ואני צריך לחשוב על מתנה...

oren*

New member
../images/Emo49.gif - ואתה מוזמן לספר כאן איזה

משחק רכשת ומה דעתך עליו.

Nop-Nop

New member
../images/Emo45.gifיש לי אחד טוב../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

אם זה לפלסטיישן 1, שווה לך לקנות- TAKKEN3 אם זה לפלסטיישן 2, שווה לך לקנות- TAKKEN4

BiGuy

New member
אוקיי, אז ככה:

Takken3 קיבלתי עם הפלייסטיישן (שילמתי טיפה יותר ממה שזה אמור לעלות, וקיבלתי משהו כמו חמישה משחקים עם המכשיר עצמו), ובסוף קניתי משחק מחשב: Max Payne. עוד לא התחלתי לשחק, בו, כי אמי רוצה לתת לי אותו רשמית כשאני חוגג יומולדת (קיצור, קיצור) עם המשפחה. בינתיים היא אפילו לא נתנה לי לגעת בו. אבל זה לא משנה, כי אני חוגג ביום שבת.

חן (בן)

New member
אני אומר משהו אחר:

יש לי את שני המשחקים בסוני אחד ובסוני 2 שההוא אמר... (לא זוכר מי) ויש לי גם 2 משחקים לפליסטישן מומלצים: פלייסטישן 2- בלדירור 3 כריזי טקסי - teken תאג! גראנד טורישמו של פליסטיישן 2 (מומלץ ביותר)

למעלה