עזרה

fally101

New member
עזרה../images/Emo53.gif

אני ליכודניק. אולם אנני בקי בעקרונות, ובתורת הליכוד. וכמובן שאני מעוניין ליות בקי ולהתמצא בהם. אם מישהו יכול לתת הסבר, (אשמח אם יהיה הסבר "כולל") לתורת הליכוד. תודה

maayan98

New member
מידע על הליכוד

אתה מוזמן ליצור קשר איתי ([email protected]) או עם מטה הליכוד, אני אשלח לך מספר טלפון עם אתה מעוניין ולקבל עוד אינפורמציה על הליכוד, על תורתו, מידע על פעילות שלו, ואם אתה מעונין מידע על נוער או צעירי הליכוד שאליהם יקבלו אותך בחום.

תשובה כואבת אבל כנה

שלום לך. שמי הבגיניסט ואני מנהל הפורום. אם תקרא את הודעותי, תיוכח בוודאי שאני מקפיד לשמור על אוביקטיביות. אני לא חסיד עיוור של המפלגה שאני כל כך אוהב. כשצריך לבקר, אני מבקר. וכאן אני מגיע לשאלתך: האמת היא, שכרגע אין דבר כזה שנקרא "תורת הליכוד". כלומר: יש ועוד איך, אבל אף אחד לא העלה אותה על הכתב ורב אנשי השררה במפלגה לא מודעים לה. אני פעיל במפלגה, נוכח במפגשים רבים ודיונים. לרב מכריע של האנשים אין מושג מהי התורה האמיתית של הליכוד. אין להם מושג איך חוסר מוכנות לוותר על יהודה ושומרון מתחבר עם נכונות לוותר על סיני; אין להם מושג איך צדק חברתי מתיישב עם כלכלה חופשית; אין להם מושג איך מלחמה באויב הערבי מתישבת עם שמירה קפדנית על זכויות אדם של מיעוטים. את התשובות לכל אלה לא תקבל במצע הליכוד, שאינו כולל שום אמירה בנושא. לא תקבל גם בחוקת הליכוד. לא תקבל גם משיחות עם אנשים בליכוד, בוודאי שלא מצעירי הליכוד, שחלקם נמצאים בו רק משום שהם מחפשים סידור עבודה נח. הפורום הזה הוא ביתם של האנשים שרוצים לשנות את זה מהיסוד. עד שנשנה זאת, אתה מוזמן להעלות כאן כל שאלה שיש לך, ואני אענה לפי מיטב ידיעתי, ואם יהיו שיחלקו על כך, יתנהל ויכוח מסודר. לדוגמא: בחור מנוער הליכוד שאל אותי למה הליכוד הסכים לוותר על סיני. הצגתי בפניו את הסיבה בצורה ששמרה על "תורת הליכוד" ללא סתירות. אתה מוזמן לעשותל זאת בכל נושא שתחפוץ. בנוגע להצטרפות לליכוד אתה אכן מוזמן לפנות למעיין שענה לך. אשמח לדעת בן כמה אתה.

fally101

New member
לך ולמעיין

אני אצור עם מעיין קשר ואשמח לשאול אותך כמה שאלות שמנקרות בי אבל כרגע אין לי אפשרות מחוסר זמן אעשה זאת בשבוע הבא אז בנתיים שבוע טב ותודה

שמאלני

New member
הליכוד התגמש בשנים האחרונות.....

פעם להגיד לשרון מדינה פלסטינית זה כמו קללה בשבילו,כיום הוא בעצמו נאם נאום לפני כמה חודשים על הקמת מדינה פלסטינית. טוב שהליכוד מתחיל להבין את המציאות והם לא אטומים כמו פעם.

maayan98

New member
היו רגעים ספורים שגם אני חשבתי כך

אבל אז התעוררתי מהחלום והבנתי שהפלסטינים לא רוצים מובלעות וחלקים ממדינת ישראל, הם רוצים את מדינת ישראל. הם רוצים להרוג כל יהודי באשר הוא, בין אם הוא אמריקאי, ספרדי או ישראלי. אם שטח מינימלי היה מספיק להם, אז אולי הייתי מתגמשת, אבל הם רוצים את ירושלים השלמה, לא רק את מזרח ירושלים. הם רוצים שטחים אסטרטגיים במדינת ישראל. הימנים הם בהחלט לא אטומים, הימנים הם פשוט ריאליסטים, ולא יפי נפש כמוכם, דואגים לזכויות העם הפלסטיני בזמן שהם רוצחים אזרחים שיוצאים לחגוג בר מצווה או נערים ונערות שיוצאים לבלות. מדינה פלסטינית זה לא קללה, אבל זה לא ריאליסטי לחשוב שאם ניתן להם שטח ממדינתנו, אם נחליט יום אחד פשוט לשים גדרות ביננו לבין השטחים שבהם פלסטינים מתגוררים, אז לפתע הם יפסיקו את הטרור, זה לא יקרה עד שירושלים תהיה שלהם, עד שהם יעשו לנו טרנספר, והם היו עושים את זה בשמחה.

למעלה