עזרה...

גליתוי

New member
עזרה...../images/Emo62.gif

שלום חברים, אני צריכה את עזרתכם. אני עובדת עכשיו על בובות ספוג שהראש שלהן יהיה מצופה בעיסת נייר והגוף בפרוות. השאלה שלי היא, איך אני יוצרת צוואר, כך שהבובות יוכלו לסובב את הראש אבל מאידך שהראש יהיה יציב ולא יפול. חשבתי על קפיץ אבל אני עדיין לא יודעת איך לחבר אותו לספוג וחוץ מזה, זה יהפוך את הבובות לנאדי עם הראש המתנדנד ואני לא בטוחה שזה נכון. אשמח לשמוע כל רעיון!

טלין3

New member
לפי דעתי מתאים פה

אני לא יודעת איזה גודל בובות שלך אבל לפי דעתי מתאים פה צירים כמו שעושים לבובות פרווה.זה שני דיסקים(אפשר כפתורים גדולים) מעץ. דיסק אחד בגוף אחד בראש ובינהם חוט חזק, אפשר חוט דייג מקווה שעזרתי

גליתוי

New member
יואו!

זה רעיון מצוין!, חשבנו, אני ובעלי על דיסקים כאלה בקשר לקפיצים אבל וואללה אפשר גם בלי קפיץ. תודה תודה תודה!

feyoula

New member
לא אמרת איך היא מופעלת?

אני מבינה מעצם השאלה שזו הפעלה חיצונית? ידנית ישירה? מקלות? יש צירים במקומות נוספים? או שאולי אני טועה ותכננת להשחיל יד.. יש פה שאת צריכה להגיע אליו? תוכלי לפרט לנו קצת יותר על איך תכננת להפעיל אותה ולאיזו מטרה זה? האם את מפעילה או גם ילדים וכו' ?

גליתוי

New member
טוב טוב טוב..

את צודקת! לא נתתי מספיק אינפורמציה. אז ככה : אלו בובות מוט, לבובה הראשית יהיה פה נפתח. המטרה היא הצגה עצמאית בעקבות מחזה שכתבתי על... מפלצות. אני אהיה שחקנית בחלק מהדמויות ובחלק אהיה המפעילה. ככה שהבובות צריכות להיות חזקות ועמידות. בבסיס הטורסו שלהן יש משטח עץ המחובר במוט פנימי לראש וכך הן יהיו יציבות, הגפיים משתלשלות מהטורסו. אל הגוף, ובחלק מהבובות גם אל הראש יהיה מחובר מוט חיצוני להפעלה. תודה על ההתעניינות!

גליתוש

אמנם אין לי תובנות אבל רציתי להגיד אהלן
כי לא דיברנו מזמן ואני קוראת ורואה דברים שאת עושה ואת פשוט
. גם איתך אני עוד צריכה להתקשקש ביום מן הימים כשאתפנה מהמירוץ המטורף שאני נמצאת בו

חגיתוש לך אין תבונות? אין סיכוי! ../images/Emo8.gif

וואוו ממש מזמן לא שמענו ממך ועלייך אבל מבין לפי דבריך שגם את במירוץ המטורף של החיים ואני מקווה שבצד הטוב והחיובי של הדברים! התגעגענו אז אל תעלמי לנו ככה שוב!!!

גליתוי

New member
../images/Emo24.gifשלום לך יקירתי!

כמה נעים לקבחל מחמאות ודרישת שלום למרות העומס שבו את נמצאת! אשמח לשמוע במה את עסוקה? אני בימים אלו מחפשת עבודות פרטיות אם יש לך רעיונות חמים ישר מהדרום אקבל בשמחה! בהצלחה בכל! ושבת שלום! נשתמע!

גליתוי

New member
דודי...

הכיתוב קפץ שורה, לא התכוונתי אליך למרות שגם אתה יקר לי מאוד! החלטתי לתת לך להתאושש ואצור קשר בשבוע הבא. שבת שלום! בלי כאבים והרבה דברים טובים!

למעלה