עזרה

עזרה../images/Emo7.gif

כתבתי בתחתית העמוד פריסה קלטית שפתחתי ואף אחד לא עזר לי בפריסה בבקשה, אשמח לשמוע תגובות..

אני כותבת שוב

את הפריסה הקלטית שפרסתי אתמול..פשוט מדאיג אותי שאף אחד לא ענה לי..אני מקווה שזה לא בגלל שראיתם בפריסה משהו לא חיובי.. בכל אופן שאלתי מה הפונטנציאל שיתפתח ביני לבין X קשר רומנטי ב3 חודשים הקרובים.. וזה מה שיצא: מה עוזר-הירח מה חוסם-10 חרבות שיעור רוחני בהווה-9 גביעים בונוס לשואל-נער הגביעים עבר קרוב-אס המטבעות עתיד קרוב-8 מטבעות זווית אישית-השמש זווית חברתית-אס המוטות מה X רוצה אבל מפחד-אביר החרבות סיכום-אס הגביעים אשמח גם להסבר לגבי למה הכוונה בבונוס לשואל ושיעור רוחני בהווה.. אשמח הפעם לקבל תגובה לפריסה...כתבתי אותה שוב כי היא נמצאת בעמודים הקודמים ואני לא יודעת לעשות קישור מכאן... תודה ויום נעים

צ ל י ל 8

New member
פוטנציאל חיובי ../images/Emo22.gif

מה עוזר-הירח מה חוסם-10 חרבות שיעור רוחני בהווה-9 גביעים בונוס לשואל-נער הגביעים עבר קרוב-אס המטבעות עתיד קרוב-8 מטבעות זווית אישית-השמש זווית חברתית-אס המוטות מה X רוצה אבל מפחד-אביר החרבות סיכום-אס הגביעים בתוך תוכך את יודעת שהוא מתאים לך והחששות שלך קצת חוסמות אותך. אין ספק שהוא בחור רגיש ורומנטי. האם הכרתם במקום העבודה? בכל אופן, הקשר יהיה צריך השקעה בכל מקרה, זה לא יבוא בקלות רבה מדיי. את אופטימית מאוד, הוא אדם יצירתי ואולי התחיל תעסוקה חדשה או לימודים. את פוחדת לאמר לך מה את חושבת, אבל אין לל מה לחשוש כי תהיה אהבה יפה בינכם.

../images/Emo6.gif

הכרנו באמת בצבא
, והוא התחיל עכשיו משהו חדש בצבא...
הוא יודע מה אני חושבת, הוא יודע שאני רוצה אותו ,אבל הוא טוען שהוא לא רוצה כרגע קשר..ויש ביננו ידידות יפה אבל לא מעבר לזה.. ואנחנו גם לא נפגשים בגלל הצבא.. תודה על הפירוש ואני מקווה שהפונטנציאל יתממש

למעלה