עזרה
דחוף

gabrielle

New member
עזרה../images/Emo70.gifדחוף../images/Emo70.gif../images/Emo53.gif

אני חייבת תמונה של סייס באיקס! אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד אם תשימו זה ממש חשוב
למה אתם שואלים?
כי עוד שבועיים לקחת סיום החופש אני הולכת לעשות קעקוע ( כן כן אמיתי
) של זה.. ואני חייבת תמונה .. כי..אהמ.. אין להם בספרים
... תודה רבה

shiRan WP

New member
אני בשוק אני בהלם אני ה-מו-מה

את רצינית!? אוקיי, אני כרגע ראיתי אני יחפש לך! שקלת ברצינות את העניין ההורים מסכימים? איזה מגניב! אבל לפני שעושים קעקוע צריך להסתכל 40 שנה קדימה ולראות איך נראית עם הקעקוע בתור סבא/סבתא אבל אם את שלמה עם זה אז סבבי בבי!

gabrielle

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואו איזה כיף לצחוק... שכחתי כבר איך עושים את זה... כן אמא מסכימה ( ממש מוזר שהיא מסכימה אבל אם היא מתעקשת..
).. כן חשבתי על זה מלאאאאאא... טוב זה לא שאני עושה אותו על המצח.. הוא יהיה בגב.. חוץ מיזה.. כהנכדים שלי יבואו אלי , אני אשב איתם ואספר להם, על נסיכה לוחמת ועל משוררת... נעביר את זינה וגבי- קדימה.. לנצח:)

gabrielle

New member
טוב עכשיו ברצינות...

לאף אחד מכם, אין תמונה של הסייס מוצלבת? חשבתי תיפתחו פה פתיל של תמונות וזה... באמת שאני צריכה את זה דחוף...

*neta*

New member
יש בחירה בזה?

עם צבע=בצבע כסף? לדעתי כדאי עם צבע, אם כבר אז כבר...

ברודי

New member
אני חושבת שלשחור לבן יש יותר אפקט..

ז"א אני אהבתי יותר את השחור לבן... החלטה שלך!

gabrielle

New member
נטעעעעע

אני ש-ו-נ-א-ת את המסריים האיישים האלה! יש לך איי סי קיו? תודה על התמונות... בנוגע לקעקוע... חשבתי לעשות את החוץ בשחור ואני הפנים בכסף.. כמו בתמונה שלך... האתר שנתת לי.. אי אפשר ללחוץ.. כדי להמשיך את ההזמנה?

*neta*

New member
...

אם את אומרת שבארץ מושכים אותך עם זה והולכים איתך סחור סחור, תזמיני מהאינטרנט, לרוב המחיר הוא זה שקובע. ולמעוניינים כתובת אתר להזמנת *צעצועים* של זינה- פה. לגבי מס´ איסיקיו 65554099

למעלה