עזרה

עזרה ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אני לא רשמתי פה הרבה אבל אני חוזר
איזה שירים יפים יש לרד הוט חוץ מ- Red Hot Chili Peppers - Can`t Stop Red Hot Chili Peppers - On Mercury Red Hot Chilli Peppers - By The Way Red Hot Chilli Peppers - Californication RHCP - Other Side RHCP - Suck My Kiss RHCP - The Zephyr Song ורציני!! תרשמו שירים הכי טובים שהיו לו. תודה.

Rock and MetaL

New member
או.קיי

רד הוט צ'ילי פפרס זה הם אבח חפיף.או.קיי בקשר לשירים אף אחד בחיים לא יוכל להגיד לך את כול השירים הטובים כי כמעט כולם כאלה,טוב קודם כול זייפיר סונג לא יפה במיוחד השאר בסדר אבל השירים שאני הכי מציע לך כרגע הם 1.midnight 2.soul to squeeze ואיך שכחת את give it away הגדול 4.scar tissue 5.easily 6.fortune faded 7.higher ground 8.הלהיט הענק under the bridge 9.right on time 10.greeting song 11.around the world 12.parralel universe 13.this is the place 14.i could have lied 15.i could die for you 16.my friends 17.me and my friends ועוד אלף שירים

Nofar RHCP

New member
כל השירים שלהם יפים...

כאילו אני אישית מתחברת לכל שיר שלהם איך שאני שומעת אותו פעם ראשונה... אבל אני ממליצה על השירים החדשים (בלאק קרוס, ברנדי, רולינג סליי סטון ו-לבריג' אוף ספייס) ועל כל השירים שבאוסף גריטסט היטס ועל האלבומים בלוד שוגר סקס מג'יק, קליפורניקיישן, ביי דה וואי, אפליפט, מוד'רס מילק, וואן הוט מינוט... את כל השאר אני עדיין לא מכירה...אהה ואת הראשון, דה רד הוט צ'ילי פפרס...

afunatgina

New member
איך יכולת לשכוח ../images/Emo12.gif

את ***t e a r*** הגדולללללללל מהחיים! השיר הכי יפה שאי פעם שמעתי. { ראה 'by the way' שיר 12 } חלום!!

hellrazor1

New member
לפי השירים שכתבת אני מבין

שבעיקר אתה שמעת את ביי דה ווי וקלי אז אני מניח שהסגנון שאתה מעדיף הוא לכיוון רוקיסטי יותר לכן עדיף אולי לתת שירים מוואן הוט מינט כמו warped הנפלא!! מומלץ בחום aeroplane כנ"ל ואם תרצה עוד או שירים בסגנון יותר Fאנקי רק תגיד!

למעלה