עזרה
והתנצלות

• פותח הנושא ofik
  • פורסם בתאריך

ofik

New member
עזרה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif והתנצלות ../images/Emo13.gif

קודם ההתנצלות, אני נכנסת מעט מאד לפורום, פשוט שלושה ילדים בחופש הגדול + תינוקת זה קצת גדול עלי, אבל אני מבטיחה לדווח את כל מוצאותי, הקיטורים והברכות (היתה לי יומולדת מהממת שעשו לי הילדים) אחרי סוף החופש. אבל בכל זאת יש לי שאלה, ואולי למשהי כאן התשובה. בעיקבות ביקורת הרופא ב 6 שבועות אחרי, הוא התקין לי התקן בשם מירנה. זהו התקן שכולל הורמונים כמה שהבנתי, ומאד הומלץ. הוא גם אמר (הרופא) שיהיה קצת דימום. אז אכן יש קצת אבל כבר שבועיים רצוף, לא הרבה אבל כל הזמן. תעזבו מה שזה עושה לחיי המין שלנו, סתם נמאס לי לגמרי. מה עושים? זה נורמאלי? משהי יודעת? הצילו!!!! עופיק

משוש30

New member
הי קודם כל מקווה שתעברי את החופש

בשלום לגבי ההתקן אין לי מושג אבל למה לא לשאול את הרופא?

גם אני

משתדלת לקרוא פה, אבל נכנסת מעט מאוד, ומתנצלת על כך. וגם אני, לאחר התקנת מירנה, היה לי דימום שנמשך למעלה משבועיים. הייתי בטוחה שמדובר בוסת ושהיא ארוכה בגלל ההתקן. מפה לשם, הדימום חלף הלך לו, היו עוד פעמיים שלוש של הכתמה קטנה, וזהו. אין לי שום דימום עכשיו. עכשיו אני בכלל לא יודעת, אם זה היה מחזור או סתם תגובה להתקן, ואלי אני עוד לא מקבלת בגלל ההנקה. ואולי לחליפין, המחזור שלי הוא קיים אבל בלתי מורגש בגלל ההתקן, מה שבהחלט עלול לקרות. בקיצור, לא יודעת אם זה נורמלי, אבל כך גם היה אצלי.

תמי29

New member
עופיק יקרה.

"כבוגרת" מירנה. דיממתי כ-7 חודשים לאחר ההתקנה. עד שהכרחתי את הרופא שלי להוציא אותה. הוא זה ששכנע אותי בכל ביקור אצלו לנסות עוד קצת. קיבלתי גם החזר מחברת התרופות.

ofik

New member
קודם כל תודות

ונראה לי שאני אתן לזה עןד שבוע לפני שאני אשבר סופית ואחזור לרופא עופיק

למעלה