עזרה

עזרה../images/Emo70.gif

אמ..אחרי שיכנועים מעמיקים הצלחתי לשכנע את אמא שלי להגיע יום אחד מוקדם וללכת לפור-שף{או כל חנות אחרת
}..שאלתי היא: חוץ מבצק סוכר וCMC מה אני צריכה? איזה צבעים עדיפים, וצריך מכחולים מיוחדים? משהו? אשמח לעזרה... נעם!

net the jet

New member
את מתכוונת לצייר או לפסל ? הייתי

קונה צבעי יסוד ( אדום\כחול\צהוב\שחור ) מכחולים אפשר בחנויות של תחביבם\פנאי-לי וכ"ו... CMC תקני רק אם את מתכוונת לפסל הרבה..ממש אין בזה צורך. אם את רוצה עוד קצת דברים ויכולה להרשות לעצמך..אז צובטן, מקל או שנייים לעיצוב. אם את מתכוונת לקטש ברויאל-אז אבקת סוכר. בהצלחה

michahz

New member
נוסף למה שנטע אמרה אני חושבת שגם

צבע לבן הייתי מוסיפה. לא לשכוח גם קורנפלור (אפשר מהסופר).

t a l talim

New member
מצטערת נטוש, לא לגמרי מסכימה...

לטעמי הוספת cmc מוסיפה המון ליכולת הפיסולית של הבצק- זה איננו חומר יקר, מוסיפים ממנו מעט, והתוצאות שונות לחלוטין. וכיוון שגם כך הוא נמצא בהמון מוצרי מזון (מרקים, מסטיקים, גלידות ועוד), היחס שלי אליו מבחינה בריאותית הוא בדיוק כמו לצבעים, ם כי כמובן שלא צריך להגזים בכלום. צבעים נוספים שהייתי מוסיפה- הכל תלוי בתקציב כמובן, ורק לאחר שתרכשי את מה שהציעה נטע, הם לבן, וורוד וחום. חום- כי הוא שימושי ודי קשה להגיע לחום יפנ, וורוד- כי הוא מגוון צבעים טוב הרבה יותר מאדום. תבלי!

מוסיפה כמה שאלות

למה הקורנפלור? מהם החתכנים הכי שימושיים? ומזה CMC?? אמרו לי גם שצריך אבקת סוכר למה זה? תודה על העזרה מעין

net the jet

New member
תשובות

עם קורנפלור אנחנו "מקמחים" את משטח העבודה. אפשר גם עם אבקת סוכר. אני אישית מעדיפה קורנפלור. CMC הוא חומר שמקשה. חותכנים-מאד אישי...מה אצ חושבת שהכי תשתמשי ? פרחים ? לבבות ? כוכבים ? עלים ? תראי במקום לפי המחיר והמחבר ותחליטי. אבקת סוכר- או בתור "קמח" או להכנת רויאל.

קניתי../images/Emo70.gifקניתי../images/Emo70.gif

טוב אחרי ארוחת צהריים שכנעתי את אבא שלי ונסענו לפור שף..חנות קטנה לאללה!
הייתי בטוחה שהיא תהיי הרבה יותר גדולה... תגידו מה מחירי בצק סוכר? כאילו קילו בעשרים ושלוש זה טוב? אז לצערי הרב נגמר להם הכחול
אז קניתי ירוק, ורוד חזק, צהוב- כתום ושחור.. רעיונות לעוגה? הולכת לסבא סבתא.חשבתי משהו נרות חלה לא יודעת..פתוחה לרעיונות!
תודה לכולם

michahz

New member
תתחדשי. את יכולה לראות בגלריה שלי

עוגה לשבת שיש שם חלות, נרות, כוס יין... יש גם גלריה שלימה לשבת אולי תקבלי רעיונות. המחיר הוא מחיר טוב, יש כאלה שמוכרים קילו ב 29 שקלים. בהצלחה.

הכנתי מותק של מאפינסים

עם מותק של ילדה!|אין כאן סמיילי של סוכריה על מקל???| הבעיה היא שלא הצלחנו לצפות את המאפינס עד למטה
אז ציפינו רק את החלק העליון...שמונה נאכלו על ידי המשפחה אז נשארו 4 שאני אולי אצלם מתישהו...|תודה לכולם
ד.א איך רושמים מאפינס ברבים

אממ..

לקחתי שמונה לסבא וסבתא... ושתיים לשכנה שהמאפינס בזכותה.. אז נשארו שניים: מתנה.. ותפוז...כי זה בזכותם! פורום מעולה, עוזר, תומך ומצחיק!!!

למעלה