עזרה

crazy4tc

New member
עזרה ../images/Emo92.gif

מישהו יכול להביא לי את כל המילים לשיר סאן חוזה? אני ממש מתה על השיר הזה!!! וגם על הלהקה!!!

Rain Star

New member
הנה...../images/Emo6.gif

היא נסעה לסאן חוזה וחתכה את הורידים היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים יש שם בית חולים יפה הרופאים בחלוקים ופלמינגו על בדשא הם צפופים כמו עננים ורודים ע נ נ נ י ם מה היה לך רע להיות ילדה שלי לבזבז את השעות שלך איתי בסוף גמורים לשכב אחד בתוך השני אני נשארתי כאן כמובן בזבזתי זמן כי אניט תמיד סובל מלב שלא פועל ע נ נ נ י ם מה היה לך רע... באתי לאסוף אותך מנמל התעופה עם תחבושות על הידיים היא הייתה יפה כמו כמו מתנה בעתיפה. כמה זה נפלא שוב אהיה שלה לבזבז את השעות שלי איתה בסוף גמורים נשכב אחד בתוך השני.

crazy4tc

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה רבה רבה!!!!!!!

האמת היא שאחת הסיבות שרציתי את המילים היא שהתוכחתי עם חברה אם השורה בשיר היא: היא הסתתמה ממנת יתר של שתן ודגים או: היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים כמובן שאני צדקתי!!! חחחחחחחח אני מתה שהיא תראה את זה כבר... אבל תודו שזה פשוט קורע מצחוק... שתן ודגים...

חחחחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

חחח... מאיפה היא שומעת?!?
אם את כל כך אוהבת את מוניקה את מוזמנת אלינו לפורום!!!!!!!!!!!!!

crazy4tc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא עדיין לא מאמינה דרך אגב... הזמנתי אותה לפורום כדי שתראה בעצמה... ותודה על ההזמנה אבל האמת שאין לי כל כך מה לתרום לפורום...

חחחחחחחח... ../images/Emo168.gif

את תתרמי לו רק בזה שתתעניני בלהקה ובפורום ותגיבי להודעות ותפתחי הודעות ותעזרי לנו לעשות את הפורום גדול!

crazy4tc

New member
טוב!

אם יהיה לי מה להגיד אני מבטיחה להגיד אותו!

למעלה