עזרה redhat 6.0 התקנה...

razi!!!

New member
עזרה redhat 6.0 התקנה...

יש לי במחשב מערכת הפעלה win98 עם תוכנת ה-pqmagic boot והיום התקנתי redhat 6.0 . הבעיה היא שכאשר בהתקנת הלינוקס ניאלתי אם אני מעוניין בתוכנת boot בחרתי באופציה skip כי חשבתי ש- pqmagic boot תוכל לאפשר לי בחירה בין 2 מערכות ההפעלה. כעת התברר לי ש pqmagic לא תומכת בכך או לפחות לא מזהה לי את הלינוקס כמערכת הפעלה . מה אני עושה כעת? ועוד שאלה: כשהתקנתי את הלינוקס יצרתי את המחיצות שלו - כ- מחיצות לוגיות (extended( האם זה בסדר? תודה מראש!

דבר אחד לי אליך ..

טוב שלא התקנת red hat 5.2 או 4.2 המערכת שהתקנת "יצאה לאור" לפני יותר מ 3 שנים. לא נראה לך שזה קצת מיושן ? יש לך איך להוריד משהו יותר חדש ? (הכוונה היא לקצב סביר..) מילא היית אומר red hat 6.2 או מנדרייק 7.1 ..

beitar

New member
מה הקשר בין פרטישן מג´יק לבוט ?

פרטישן מג´ק עוזרת לך ליצור / למחוק / לשנות מחיצות בדיסק. לא יותר ולא פחות. על ה MBR שהוא הקטע בדיסק שדרכו מתחילה המערכת לעבוד (החלק שמקבל שליטה מה BIOS ומוביל לאיתחול המערכת) אחראית תוכנה כלשהי. בלינוקס זה בד"כ LILO, שהיא נותנת תפריט שממנו בוחרים איזו מערכת להריץ. בכל מקרה, חיפוש מהיר כאן, ייתן לך מענה למה עושים כרגע.. (זו שאלה שחוזרת על עצמה כמעט כל יום....
). וחוץ מזה, ראד האט 6.0 ? אתה עושה ממנו צחוק ? אם היית אומר ראד האט 6.2 הייתי מעקם פרצוף, אבל ניחא. ראד האט 6.0 ? מתי לאחרונה התקנת חלונות 3.11 ? זה בערך אותו דבר.

razi!!!

New member
אז ככה...

קבלתי את הדיסק מחבר - ככה שאני לא מעודכן (אבל מקווה להתעדכן) אשמח לדעת מהיא הדירסה המומלצת ? ואיפה אפשר להשיגה? (יש לי אינטרנט איטי מאוד) יש לי גירסה של פרטישן מגיק שכוללת boot ומאפשרת מאתחל את המחשב עם כמה מערכות הפעלה שונות (שנימצאות על פרטישנים שונים). תודה על התגובות שלכם.

למעלה