עזרה SOS - לא יודע מה לעשות כבר...

shtar

New member
עזרה SOS - לא יודע מה לעשות כבר...

ערב טוב לכולם ותודה על העזרה...אני פשוט נואש קניתי IPAQ3850 לפני כשבוע....... הוא כל 20 דקות נתקע לי ושאני SOFT RESET (לחיצה קטנה למטה) אז הוא מוחק לי את הכל ...פעם כן ופעם לא.... מותקן עליו רק ההתקנה של ה GPS. מה אני יכול לעשות ? הוא נופל לי כל פעם ..... דיברתי עם קומפאק ואמרו לי שאני צריך לשלוח את זה לחו"ל ואחרי שבועיים אני אקבל את זה ... אבל רק קניתי את זה מה לעשות ? אין מי שיטפל בארץ ? למה לא מוכנים לשמוע והם מדברים כמו רובוטים ?... קניתי את זה בהמוןןןן כסף ומאוכזב מהמחשב IPAQ מאודדדד.... האם אפשרי להתקין את המחשב מחדש לגמרה לגמרה ? מ 0.... אני כבר לא יודע מה לעשות...תייעצו לי ...תגידו לי מה לעשות פליז... תודה [email protected]

מתי קנית? דרוש אחד ועוד אחד

אתה בטוח שאף אחד מהכפתורים לא לחוץ? מאיפה קנית את האייפק.

shtar

New member
קומפאק אמרו לי שאין דבר כזה

אפילו שקניתי ואחרי שעה קרה משהו הם לא עושים את זה רק לשלוח לחו"ל אני פשוט לא מבין את השרות הלקוחות שלהם והם הפסידו לקוח...וזה פשוט כ"כ לא פייר אני בכזה ייאוש מה IPAQ ...דיברו עליו ומדברים עליו מילים גבוהות...שהוא היסטרי...הוא נופל כל הזמן הוא מגיב קצת לאט עושה ריסטים לעצמו..... אין לי מילים קניתי את זה דרך מכרז הישיר... thebid והבנתי שהמשווק זה בינת לא יודע... בתודה מראש..... שי מהרצליה מיואש מאוד

קפוץ אליהם לרעננה או איפה שהם נמצאי

נמצאים עכשיו. קח איתך את המכשיר ארוז בקופסא המקורית ואת החשבונית המקורית כמו כן את תעודת המשלוח של הלשיח מ-TheBid. שים להם את הקופסא ודרוש מכשיר חלופי אם באמת לא עברו שבועיים מאז שקנית (כמה עבר?). יש להם מכשירים במלאי שניתנים למי שקנה את האחריות המורחבת, אם תהיה אסרטיבי דיו, תקבל מכשיר חלופי והתנצלות. רק אל תצעק על סוכני המכירות, הם באמת לא יכולים לעשות דבר.

עדי.פ

New member
מנסיוני (המר) כדאי לרוכשים חדשים

לרכוש שדרוג אחריות CAREPAQ שמבטיח מכשיר חליפי ומכסה נגש שבר (אני לצערי חסכתי כמה עשרות דולרים ועד היום מחזיק מכשיר נוסף עם מסך סדוק (בסוף קניתי מכשיר נוסף) מה גם שמחירי התיקונים של COMPAQ שלא במסגרת האחריות הם שערוריתים (החלפת סוללה עולה כמו חצי מכשיר, החלפת מסך 350$ )

yeche

New member
הרחבת אחריות

היכן רוכשים הרחבת אחריות ל IPAQ ומהיא העלות

shtar

New member
קודם כל תודה על התשובה ודבר שני...

האם זה הגיוני שעשיתי שידרוג של ה ROM התקנתי קובץ (SP) מהאתר של קומפאק ומאז תודה לאל המחשב לא נתקע ולא עושה בעיות...בלי עין הרע !!! בעזרת השם !! :) האם זה הגיוני ? האם בכל זאת לצעוק עליהם ולהחליף את המכשיר ? נסעתי היום עם ה GPS והכל היה בסדר ולא נתקע ושיחקתי איתו במשרד הרבה...והתחברתי איתו לאינטרנט ולא נתקע.... גם אמרו לי מ GPS&MORE שכדאי לבטל את האינפרא אדום כי יכול להיות שהוא מתנגש עם הקולט GPS. אני אודה לכם על החוות דעת שלכם...וגם שלך אדם.... תודה לכולם, יום טוב !!!!!

מחשבים זה לא דבר הגיוני ../images/Emo22.gif

סתם משהו ששמעתי מאיזה טכנאי בילדותי. אם זה עובד, אז קטונתי מלהגיד משהו. בדוק את זה. לגבי האינפרא-אדום, על פי החברה, כשיש שמש זה מפריע למכשיר משום מה לקליטת לויינים במצבים מסוימים. הורדתי את זה על ההתחלה. תתחדש על הדסטינייטור, ראית כבר את הכתבה שלנו בפאלמי?

למעלה