עזרה

הילה

יש מצב את יכולה לתקשר עם המלאכים שלי אני ממש צריך עזרה קוראים לי הרבה דברים שאנלי א רוצה לחשוף בפורום אל אני ממש צריך עזרה תגידי לי פה איזה פרטיים להגיד לך ואני ממש חיב את זה תודה לך יקרה

רותי 11

New member
אפיק - הם ענו לך בעבר ?

או שאתה בכלל לא הצלחת לתקשר איתם באופן ישיר עד כה

ענו וגם ענו

הם ענו לי המדריכה שלי רק מצלאכים בחלום ואני יודע שזה יה המלאך שלי בחלום

כן כי אני ממהר שוב

דיברתי כמה פעמים עם המדריכה שלי והמלאכים בחלום והם אמרו לי משהו שאני לאיודע עם מותר לי להגיד פה ומאז נעלמו

רותי 11

New member
למה אתה לא חושב שמותר להגיד ?

זה משהו אישי שלך ? כי אתה צריך להבין שאין הסתרה בבריאה יכול להיות שלא אומרים דברים מסויימים רק מהסיבה שאנחנו לא מוכנים להכיל את אותו מידע

רותי 11

New member
אפיק - השאלה היא למה אמרו לך את זה

יכול להיות שאתה מתעסק עם משהו לא נכון כי ההדרכה שלנו לעולם לא נוטשת אותנו היא אמנם יכולה לזוז הצידה כאשר אנחנו בוחרים להתחבר לכל מיני ישויות שהן לא מההדרכה הישירה שלנו. אתה מנסה להתעסק בכל מיני טקסים או סיאנסים או דברים שליליים וזה גם יכול להיות לא מתוך כוונה - סתם זה לא נאמר ולדעתי אתה לא ממש הבנת את זה

יכול להיות אבל הפסקתי וזגם הם נותנים לי מלא

מסרים בחלומות וזה ממש משגע אותי למרות שזה שימושי לפעמים פעם הם אמרו לי שיהיה לי ריב מאוד קשה עם חבר וזה קרה וגם עכשיו בחלומות הם מנסים להגיד לי משהו בחלומות של הימים האחרונים על משהו שהולך לקרות עם אני יספר משהו למישהו והגשמתי את זה לא בכוונה אבל אני מתרחק מ עולם הרוחות עכשיו לתמיד בבקשה תחזרו

מוסיף להודעה הקודמת

אבל ממש עצוב לי לעזוב את עולם הרוחות אני ממש מצליח לתקשר לבד והכול אבל עם זה יהיה הפיתרון והם יחזרו אני יעזוב לתמיד ואני יבקש שיסבירו לי למה לעזוב את עולם הרוחות

רותי 11

New member
אפיק אתה צריך לעשות סדר

אתה צריך לתקשר עם ההדרכה הישירה לשך בלבד לא להתחבר לעולם הרוחות, הם אמרו לך לא להתחבר לעולם הרוחות כדי להגן עליך

רותי 11

New member
לדעתי אתה צריך לעשות

ניקוי, טיהור של צינורות התקשור ובאמת לדעת לזהות את ההדרכה הישירה שלך אסור לך לפתוח את הצנורות שלך למי שהוא לא מההדרכה שלך אמרת שיצא לך לשוחח םע המדריכה שלך שאלה לי אליך כשחשת אותה או ראית אותה באיזה צד שלך היא הייתה נמצאת

כנסי

מולי אבל נוטה לצד לימין ותמיד שאני מדבר איתה יש לי הרגשה מאוד טוב אחרי זה ואני די חדש בזה אז מזה אומר הצדדים וגם לא היה לה מהבטן עד למטה כלום ראתי רק מהבטן למעלה

רותי 11

New member
כמו שאני רואה זאת נשמה

שמחוברת אליך אבל לא ההדרכה שלך כי ההדרכות שלנו יושבות בצד שמאל אתה פשוט לא מחובר להדרכה הישירה שלך אתה צריך לדעת לעשות את זה נכון ולדעת לזהות את ההדרכה

מה היא לא ההדרכה כי

יכול להיות שהיא מישהי מהעולם הרוחות אלה שאני מתקשר איתם כי היא אומרת לי דברים אולי אני צריך לא לדבר איתה אבל מזה אומר שאין לה רגלים ובטן? יש בטן אבל מתחת הפופיק אין

רותי 11

New member
זה אומר שהיא לא בגוף פיזי

הם לא מופיעים בגוף מלא. לרוב ככה אפשר לזהות אותם בחלומות. את ההדרכות שלי אני רואה בגוף שלם - למעט בחלום בכל אופן תעשה ניקוי תסגור את כל צנורות התקשור שלך ותפנה להדרכה הישירה שלך רק כאשר זה קורה אתה צריך לוודא שזאת אכן ההדרכה הישירה ולא מתחזה

זה מה שאמרו לי המלאכים לפני שעזבו אותי../images/Emo10.gif

ובאמת אני רואה אותה קבועה בחלום רק בחלום רואים אותה חצויה

למעלה