עזרה.

sbsp66

New member
עזרה.

ידוע לכם איך כותבים נני כאילו את השם של הסדרה שמשודרת עכשיו במקום קטי המכוערת נניה איך כותבים את זה ברוסית? מישהו יכול לכתוב את זה ?

sbsp66

New member
אולי מישהו אחר מהפורום יודע לכתוב ברוסית?

אם כן אז איך כותבים נני ברוסית זאת אומרת הסדרה נני שמשודרת עכשיו בערוץ ישראל + במקום קטיה המכוערת למישהו ידוע או יכול לכתוב את שם הסדרה ברוסית נניה האומנת הנפלאה שלי?

sbsp66

New member
למה לא להזכיר את הסדרה נני ? מה יש לך נגדה?

זאת סדרה ממש מוצלחת איכותית ומצחיקה והיא ממש מצחיקה ומוציאה אותי תמיד ממשברים של דיכאון ועצבות במקרה ואני שרויה בהם וזה סידרה ממש מהנה לצפייה וממכרת עם טעם של עוד ולהזכירך אין לך מה להתנגד לזה כי זה מבית היוצר של קטיה המכוערת זאת אותה חברה לכן 2 הסדרות כל כך מצליחות שם ברוסיה הן מאותה החברה .

white angels

New member
נגד הסדרה עצמה אין לי שום דבר האמת..

אבל מעצבן אותי ששמו את זה במקום קטי כשבעצם שידרו כבר את הסדרה בערוץ,היא נגמרה ואלה שידורים חוזרים מהתחלה..עיצבן אותי שהם שמים סדרה שהפרקים שלה כבר לא חדשים מאשר את הפרקים של קטי שעוד לא שודרו בארץ ומלא אנשים חיכו להם!

sbsp66

New member
כן אני מבינה אותך באמת

מה שהם עשו זה לחלוטיןלא הוגן כלפי אותם אלה שצופים... חוץ מזה זה ממש אבסורדי לעצור את הסדרה באמצע ולשדר תוכנית אחרת......אין בכך שום הגיון זה ממש מוזר נשארו עוד 60 פרקים נכון?! אז מה המטרה לעצור את זה באמצע לשדר במקום תוכנית אחרת ? אני באמת לא מבינה את הערוץ הזה......

Gn434

New member
בתקווה שעכשיו זה יעבוד

Моя прекрасная няня

sbsp66

New member
מי זאת פנינית ומה היא אמורה לדעת?

ומה כתבת ברוסית ? אני לא יודעת לא לקרוא לא לכתוב רוסית ובקושי איכשהו רק לדבר אבל מה כתבת? כי אני רק יודעת לעשות העתק הדבק איפה שאומרים לי שכתוב נני וזהו אז את יכולה לפרש לעברית או לאנגלית מה שכתבת ?

white angels

New member
אני פנינית../images/Emo9.gif

ומה שכתוב ברוסית זה השם של הסדרה-האומנת הנפלאה שלי..

sbsp66

New member
אבל...

לא התכוונתי איך אומרים האומנת הנפלאה שלי ברוסית אלא רק נני איך כותבים ברוסית?

למעלה