../images/Emo140.gif...לדפנוש' ולכל יקירותי ! אני כאן....
היי ! מצטערת,שבוע הזה פשוט לא הייתי " אני ". בעלי עדיין במילואים!!! כבר שבוע שלישי !!! ואני לא רואה את הסוף................... אני סיימתי השתלמות אחת, שהיא הייתה ממש משעממת חוץ מכמה מרצים שהיו בה. כעת אני בחופש עד 25.7 ולאחר מכן אני שוב בהשתלמויות, עד ל 15.8 ! נכון שזו אני שבחרתי בהן, ויכלתי לא לבחור!!! אך, למרות הכל נרשמתי מכמה סיבות- ראשית, אני עדיין מחכה לתשובה בקשר לעבודה, כלומר, האם אני נשארת בבית הספר שלימדתי או שאני עוברת לבית הספר אחר, אז השאלה איזה בית ספר?! או שהשנה אותי לא משבצים וכו' כלומר, אני נמצאת באוויר, לא יודעת מה קורה איתי לגבי שנה הבאה! וכך קורה כל שנה ! פשוט
! אין מילים! אני נותנת את כל הנשמה לעבודתי, וזה מה שאני מקבלת בחזרה!!! אך התרגלתי לכך, וכל שנה בסוף האוגוסט (שהעצבים כבר יוצאים מכל ה.... ) משבצים אותי בבית הספר החדש!!! הרי עושים זאת כדי שלא לתת קביעות !!! כי , כדי לקבל קביעות צריך לעבוד 3 שנים באותו מקום= ביה"ס! שנית, כדי לשכוח מכל האוירה שאני נמצאת בה, החלטתי לעסיק את עצמי בהשתלמויות! שלישי, אם ירצה השם
ואני יעבוד בשנה הבאה, אז לפחות יהיו לי גמולים!!! אז לילה
טוב לבנתיים הרבה בריאות ואנרגיות חיוביות
שולחת
ענקיייי ו >< נ.ב דפנוש תודה על התמונות , מקסימות !!! והבנים
ים!!! מחר, אם לא תיהיה עסוקה אז
עליי , וניפגש אצלי
!!! כבר הרבה זמן לאאאאא נפגשנו!!! וגם שדניאלה תזכור את ה נסיך שלה !!!! חחחח| מאוהב| ><