עזרה!!!

בננה34

New member
עזרה!!!

אני רווקה בת 37 בהריון כמעט סוף חודש 3.אני בהתלבטות אדירה בקשר לילד.אני שוקלת לעשות הפלה.אני בודדה אין לי הורים או משפחה,נפגעתי בתאונת עבודה ואני מחוסרת עבודה או פרנסה כבר 3 שנים,אני בתביעה מול ביטוח לאומי וזאת מלחמת התשה ממש.היה לי חבר ונפרדנו לפני 3 חודשים.כשגיליתי את ההריון התקשרתי לספר לו הוא מאד שמח ורוצה עם זאת זהו שיקול שלי.אמרתי לו שאנחנו צריכים לערוך הסכם למען הילד ושבהסכם יהיה כתוב על זמנים שהוא יקח את הילד על ההתחייבויות הכספיות שלו ועל המזונות לילד וכמובן דיור לילד. אמרתי ש2500שח זה מינימום מעבר לזה כל ההוצאות העתידיות יהיו מחולקות ביננו חצי חצי.הוא טוען שאין ביכולתו לעמוד בסכום כזה בכל חודש.אני עובדת עצות ושולקת ברצינות לעשות הפלה.לבד לא אוכל להתמודד עם המצב.אין לי מושג מה הם זכויותיי בתור רווקה ובתור חד הורית כמובן.האם 2500שח זהו סכום בשמיים,הרי הכל עולה כל כך הרבה כסף,ואם הוא לא מסוגל ואין ביכולתו אז אולי באמת אין כל צורך שהוא יהיה אבא של הילד שלי כי אין ביכולתו.אני מאד מבולבלת והלוואי שהפתרון היה קל יותר עבורי אבל זה המצב.אשמח לקבל תגובה מחד הורים איך הם מסתדרים?ומה יש להם להציע לי.תודה רבה :) יש לי בדיוק עוד יומיים להחליט!

הי בננה.

מהכתיבה שלך אפשר להרגיש את סערת הרגשות שאת נמצאת בה . אם הייתי במקומך הייתי שומרת על ההריון , תראי , את כבר לא "ילדונת" אולי זו התחנה האחרונה שלך לילד. היום מקובל לשלם 1200 שח לילד - וככה זה עולה בכפולות לפי מס' הילדים. כולנו מסתדרות בסופו של דבר - אני בטוחה שהאבא יעזור כמה שיוכל , ואני בעד לעשות הסכם כמובן כשהילד יוולד - כדי שהכל יהיה רשום באופן מסודר ויקבל תוקף של במ"ש. היום לחד הוריות יש הרבה זכויות , וסיוע מהמדינה - לא נהיים עשירים מזה אבל זה בהחלט עוזר. אני בטוחה שתעשי את הצעד הנכון לך , ובכל אופן מאחלת לך המשך הריון תקין ומשעמם בן 40 שבועות . אולי הגיע הזמן להנות מההריון .... אורית©

תגובתי

היי בננה איש לא יכול להיכנס לנעלייך. זו החלטה מאוד לא קלה. כשאני נכנסתי להיריון הייתי הומלסית ללא הכנסה ובמצוקה אדירה, הבנתי שאיש לא ירים אותי ואני היחידה שצריכה להיות חזקה. התמודדתי גם אני עם תאונה קשה שעברתי, עם המצוקה שהחיים הציבו לפניי ועם היריון שמאוד מאוד ייחלתי לו. היה לי בן זוג שהתנדנד,בא מתי שהיה לו נוח לא היה מגיע מתי שלא היה בא לו והתמודדתי ב ע צ מ י עם הכל. בין החשקים בהיריון שאני הדחקתי לבין הצורך לקבל ליטוף-עברתי את התקופה ההיא בשארית כוחותיי הקשיים לא הרפו ממני לרגע ועד היום אני מצוייה בקשיים קיומיים ממשיים. לא קל לגדל ילד כשאין גב ובעיקר גב כלכלי. לצערי לא התמזל מזלי עם הורים שהיו יכולים לסייע לי ואולי אפילו להיפך מבחינה נפשית הם תמיד החלישו אותי. אבל הלכתי על זה-למרות הקושי, האמנתי ואני עדיין מאמינה בדרך שלי ויש ימים שלא קל אבל ההתמדה משתלמת. הכרתי בדרך אנשים טובים "זרים" שעזרו לי, והכרתי בעצמי צדדים של חשבתי שקיימים. תלוי מאוד איזה טיפוס את. בכל מקרה ההחלטה היא שלך, זה בטוח לא קל. אבל הייתי שמה. והיום אני שנה וחצי אחרי ואני יכולה לומר לך שאם הייתי צריכה לחזור לאחור הייתי עושה את הכל באותה הצורה. החיוך של הבן שלי והצורה שהוא מביט לי בעיניים שווה את הכל. חוצמזה, אם תחליטי להשאיר את ההיריון יש את "אגודת אפרת" נשעזרתי בה ושתמכה בי עם ציוד ראשוני-מיטה עגלה וקצת ביגוד לתינוק, וכמדי חודש אני מקבלת מהם מטרנה לילד. יש עוד עמותות שיוכלו לעזור לך. אני מאחלת לך לעשות את ההחלטה שלך לבד, ובכל מקרה שתהיי חזקה.

../images/Emo24.gifחבל מאד "לוותר" המחיר כבד לפעמים...

יקירתי,,אספי את עצמך והיי חזקה. אגודת אפרת מאד עוזרת במיוחד כשמדובר באישה שחושבת על הפלה,, רשמי טלפון שלהם ושתפי אותם בבעיותיך,, 02-6536212 כשאני הייתי במשבר בהריון עם הקטן שלי שהוא בן שנה ו 9 חודשים,מדהים,,, ולא רציתי לשמוע על הריון כי יש לי ילד נוסף בבית כבן 9 היום, הם תמכו בי כל הזמן,אין לי מושג אייך הגיעו אליי אבל ברכתי על העזרה, יש עמותות שיעזרו אפילו בכדי להקל עלייך זמנית,מעבר לכך,הוא מוכן לשלם מזונות בלי מריבות ובתי משפט אז למה לא??? גם 1700ש"ח זה בסדר בהנחה שתעבדי עם הזמן ולא תסמכי על אף אחד, את יכולה גם לשלוח לי מסר ו/או לתת לך טלפון שלי,, אילנה אימא של ניתאי וליאם היקרים מכל

../images/Emo24.gifבננה,,,מה שלומך?? דברים הסתדרו???

מאד אשמח לדעת, אילנה אימא לשניים נפלאים

בננה יקרה,פניתי בשמך לאגודה והם הבטיחו לעזור

מקווה שלא תכעסי עליי,כוונותיי טובות. אילנה

amit1307

New member
עצה מנסיון

שלום לך, קראתי את סיפורך ומאוד נגעת לליבי אני גרושה עם ילדה בת 12 מנישואים והבאתי לעולם תינוקת בת חודשיים היום מחבר שהיה ונפרדנו. הוא לא רצה ואני בכל זאת השארתי אותה . רוצה לומר לך שאין אושר כזה בעולם. עם כל הקושי , כשתחזיקי אותו /אותה תביני במה מדובר. גם אני בודדה, ללא משפחה , ללא עזרה ובכל זאת בחרתי להביא אותה. אגודת אפרת יכולים לעזור לך בציוד ראשוני. אני קיבלתי מיטה, עגלה, וכל חודש 2 חבילות טיטולים ו 2 קופסאות מטרנה גדולות. את יכולה לקבל סיוע בשכר דירה ויש גם עוד עמותות שעוזרות. אם תרצי תודיעי לי , אתן לך את מספר הטלפון שלי ואנסה להעביר לך דברים לתינוק. אל תעשי הפלה!!!! את לא בגיל בשביל לחשוב על זה בכלל. כל ילד בא עם המזל שלו. בעזרת השם הכל יסתדר, קצת אמונה, תפילה, ותראי ניסים. שמי רינת ואשמח לעזור. שבת שלום

למעלה