עזרה :)

נוי155

New member
עזרה :)

מישהו יכול לשים טאבים של Boulevard Of Broken Dreams ? רק טאבים...אני מנגנת רק בפריטות של מיתר אחרי מיתר אני מתחילה בגיטרה.. תודה לעוזרים :) *לירן אתה לא נחמד*

דניתיי16

New member
בבקשה

אבל זה שיר עם אפקטים פה ושם.. http://ultimate-guitar.com/tabs/g/green_day/boulevard_of_broken_dreams_ver4_tab.htm

נוי155

New member
כנסי [:

תודה אבל ראיתי את זה כבר וזה לא עוזר לי /: כי זה יענו ככה.. [מספרים=סתם דוגמה] ------3---- ------4---- ------2---- ואני לא יודעת על מה לפרוט קודם כי הם אחד מתחת לשני... אני לא מנגנת יענו רגיל כמו הרוב אני מנגנת מיתר אחרי מיתר לא הכל ביחד ...

דניתיי16

New member
מה זאת אומרת?

את מתכוונת שאת מפרקת את האקורדים? כי אם כן ויש לך מספר מתחת למספר את מנגנת קודם את מה שהכי למטה ועולה.. [שבתכלס זה מהצליל הנמוך לגבוה]

../images/Emo207.gifאתם יודעים שטרה נמתח

בתכונית פאנקד אבל זה לא שודר,כי הוא לא הסכים,כי המתיחה הייתה שפראנקיטו נחטף? מסכן,אני יכולה להבין למה הוא לא הסכים. ואגב,קראתי איפשהו שבילי פעם אכל (או שתה?) דם של מחזור. גאד,אני מקווה שזו רק שמועה

גם אני יכולה להבין את זה

אכזרי מידי ><" ובקשר לדם איכככככככככככככככככססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

דניתיי16

New member
גם אני לא היתי מסכימה שישדרו את זה במקומו..

למה למתוח אותו בצורה כזאת..? שיגנבו לו את האוטו או את קלאודיה אבל הילד שלו?!@ בטח הוא היה בלחץ.. חח הוא לבן בטח הוא נהיה ורוד... ובקשר לדם.. אני עם חן... איככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ מאוד מקווה שזו רק שמועה.

או את קלאודיה../images/Emo6.gif

זה הצחיק אותי
מגיע לה אחרי שהיא בגדה בו (לפי השמועות כן
)

חח כן תכל'ס

"מר רייט,אנחנו מצטערים,אבל אנחנו צריכים לכרות לך גם את האשך השני"

Chen Shesek

New member
פאנקד עברו את הגבול

זה בכלל לא מצחיק! כל הכבוד שהוא לא הסכים. זה ממש ממש אכזרי לעשות דבר כזה להורה. בילי כזה מגעיל

למעלה