אני לא בטוחה שזה קשור לכאן אבל.. אני בת 12 וקיבלתי את מחזור.. קשה לי להתרגל לתחבושות, כואב לי ואני בקושי יכולה לקום חברה שלי ממש לא עוזרת לי.. מישהו רוצה להביע תמיכה או הזדהות.. או אולי קצת טיפים?
אני מקווה שאת משתמשת בתחבושות עם כנפיים. כי האחרות ממש
. ואני מקווה שאני לא עוברת על שום חוק או תקנון כלשהו אבל- אל תקני תחבושות של "לילי"- הן ממש לא טובות. לא תחבושות, לא מגיני תחתון ולא כלום! אלה מוצרים סוג ז'. מנסיון טמפונים יותר טובים אבל הייתי ממליצה לך לחכות איתם עוד כמה שנים או לפחות כמה חודשים. וטפ קטן נגד כאבי בטן- הרבה פעמים כשכואב נוטים להתקפל ולחבק את הבטן. אז לא! אם כואב לך פשוט על תזוזי ואל תתקפלי כי זה רק מוחץ אותה וזה יכאב יותר. עוד משהו?
וגרם לי לצחוק לרגע. אממ, בטמפונים אני לא אשתמש. אני מפחדת להחדיר לגוף שלי משהו שיכול להתפורר בפנים, ולא אני לא מאמינה לאחותי הגדולה שטוענת שזה לא יקרה. ולילי באמת גרועים, ניסיתי היום...ולא אני לא חושבת לקפל את הבטן, מאיפה הגיע המיתוס שזה עוזר? piece out
קחי טמפון, תנסי לפורר אותו... אח"כ תספיגי אותו במים ותנסי לפורר אותו.. כלום לא אמור לקרות. עכשיו תחשבי, הוא תקוע בתעלה (נו... אין לי מילה טובה) בתוכך, השרירים מחזיקים אותו, למה שיתפורר? אבל בכ"מ, בגיל 12 זה עדיין מפחיד, תחכי עם זה קצת.
וגם לא ילך לאיבוד. אוי אני זוכרת שלפני כמה חודשים ילג אחד הביא לכיתה שלי טמפון (אין לי מושג מאיפה הוא השיג) והרטיב אותו במלא מים. וזרק על הקירות ולטמפון לא קרה כלום!!! XD והוא ועוד כמה דפוקים התעסקו עם הטמפון הזה במשך כמעט שעה. ורק אחרי שעה הם הצליחו לפרק ולפורר אותו. XDDDDDDDDDDDDDD
לדעתי אולוויז. החברה הזאת כמו יין, רק משתבחת עם השנים... ניסיתי את קוטקס, לילי, עלילי, ועוד כל מיני... ופשוט אולייז סופגות הכי טוב והן הכי נוחות. ולבעייתך, מה לא נוח לך בתחבושת? הבעיה בספיגה, בתחושה, או...? ואני שוללת את המיתוס - טמפון לא יכול להתפורר! מצטרפת לאחותך, אל תדאגי!
אני זוכרת את הפעמים הראשונות שהשתמשתי, הרגשתי כאילו אני עם חיתול או משהו... אבל אחרי כמה פעמים התרגלתי וכמעט לא הרגשתי את זה יותר. וכן- אולוויז הכי טוב
בעניין של מגני תחתון כבר לא אכפת לי מהחברות, זה לא משנה לי הרבה.