עזרה

White sunrise

New member
עזרה

לפני כ3 חודשים ניפרדתי ממשיהו שהיינו רק חודש וחצי ביחד אבל מיצדי זה היה אחד הדברים הניפלאים (כמו שזה נישמע עדיין לא היתגברתי עליו ) זה ניגמר בקטע של לא מתאים התיזמון וכול הבולשיט . האמת זה באמת לא התאים היה בנינו הפרשי גילאים של 9 שנים . לא ממזמן הכרתי מישהו חדש ממש לא בקטע רציני אלה רק בקטע של פן וכיף וככה הוא גם הבין את זה . בהתחלה הוא שיקר לי לגבי הגיל שלו הוא אמר שהוא בן 23 ומיסתבר שהוא בן 25 ובאמת אם הייתי יודעת את המידע הזה מההתחלה לא הייתי מביא לו את הטלפון שלי כי הגעתי למסקנהה שאפרשי גילאיים כאילו לא ממש מיסתדרים . היחסים בנינו הייו ממש סבב אני שלטתי בהכול ולא ניקשרתי אליו אז זה היה ממש נוח הוא היה מיתקשר ואם היה לי מתאים היינו ניפגשים . לפני כמה ימים הוא שלח לי הודעה שהוא צריך לדבר איתי . יום אחרי זה הוא היתקשר וגיליתי שהוא שיקר לי : הוא בגד בחברה שלו איתי (הוא כבר ניפרד ממנה אבל עדיין בחיים לא הייתי עושה את זה במודע!!) הייתי קצת בהלם והתחלתי להגיד מה למה ? וזה ממש לא בסדר אבל לא היתרגזתי יותר מידי כי אני לא מרגישה אליו דברים כדי שאני יוכל להיפגעמהם. ואז פיתאום השיחה שלנו הפכה להיות שיחת עידוד (אני מעודדת אותו ומיעעצת לו ביחסים שלו אם החברה לשעבר שלו ) זה היה די הזוי .. פיתאום הוא פלט מין יציאה כזאת של :" עכשיו אני יתקשר כול ערב כדי שתעודדי אותי " " מה יתאום הפכנו להיות ידידים ?!" עכשיו הבעיה היא שאני לא בטוחה שאני רוצה שהוא יהיה ידיד שלי יש לי מספיק ידידים אפלטונים היה לי טוב ביחסים שלנו העניין הוא גם שהוא שופך לי את הלב שלו וקשה ךלי לא להיקשר אליו ככה ואני לא ממש רוצה להיקשר אליו. אני מפחדת גם להתחיל לפתח אליו רגשות כי באמת , אני לא ירצה להיות אם מישהו כזה בוגד ושקרון . תעזרןו לי מה עושים ??!!!! תודה

White sunrise

New member
שכחתי

העניין הוא שמה שקרה לו קרה גם לי ( איך שהיחסים ניסגרו , חוץ מהבגידה )אז אני מרגישה שאנחנו נימצאים באותו שלב ותומכים אחד בשני באיזשהו אופן מוזר ...

ChilD SouL

New member
אני חושבת שדיי ענית לעצמך.

את עדיין לא קשורה אליו [נגיד...], את לא מרגישה כלפיו כלום ואת גם לא מעוניינת להיות ידידה שלו כי... איפה בדיוק הבעיה
לא רוצה - לא צריך, אפ'חד לא מכריח אותך. תנתקי איתו את הקשר וזהו [כמובן, שרצוי גם לומר לו למה או לפחות שאת מעוניינת לנתק איתו את הקשר ולא להעלם סתם ככה].

White sunrise

New member
כן..

זה די מה שקורה בטבעיות כי גם האקס שלי התחיל להיתקשר אליי אז אני קצת מבובלבת . הכי טוב לבד !

למעלה