עזרה

קאיפיריניה?

אם תביט היטב תראה שהכל זז ואין שום דבר שבאמת עוצר...הכל בראש שלנו אם רק תסכים שלא להתקבע תראה

אני לא תקבע

אני פשוט מרגיש גמור, אני מרגיש סחוט בלי אנרגיות. אני לא יודע מה לעשות אני לא מרגיש טוב תקופה ארוכה.

שאתה לא מתחבר לדברים הגדולים

תתחבר לקטנים. הדברים הגדולים הם תכלית, יעוד, עתיד, קריירה, כיוון בחיים. הדברים הקטנים הם המעשה היום יומי, עבודה, לימודים, משפחה. הפוך אותם לגדולים והם יהפכו לתכלית, ליעוד ולעתיד, יותר חשוב לדעתי לדעת מה תעשה מחר, ומה תכליתה של הפעולה הבאה, מאשר מה העתיד ומה תכלית הקיום. (סליחה על הקאיפרינה) יעקב

בתחושות כאלה אתה שוקע בביצת האבדון

ועלול להגיע לכיליון מצא לך דבר מה שהוא בעל עניין עבורך ועסוק בו לך אולי לים ועשה טיול רגלי על קו המים, המקום בו נפגשים החול והים זה מקום של איזון וגם בו תראה עליות ומורדות התקדמות ונסיגה זה מקום בו תוכל למדוט ולנקות/להרגיע מעט את המיינד המקפיא קח נשימה עמוקה או שתיים של אויר ים מלוח ומטהר משם ממקום זה של רגיעה תוכל לבוא לך ישועה

LittleStarAtSky

New member
כשאין אנרגיה

קודם כל בכולנו יש כוח פנימי, גם אם זה נראה שלא. דבר שני אתה יכול לעשות רשימה של מה שאתה אוהב, ומה שעושה לך טוב. אחרי זה אתה יכול ללכת לרפואה משלימה כדי לאזן אנרגיות. תראה מה אתה צריך כרגע, אולי שינוי אולי לא? (כי נראה שאתה מרגיש תקוע וחסר אונים) בהצלחה המון בריאות ואור

למעלה