עזרה...

דונדוני

New member
עזרה...

אני עולה לחטיבה ולמרות שאני יודע שאני ממש ממש לא צריך לחשוש, יש לי חששות שלא ילך לי מבחינה חברתית... כל החברים הכי טובים שלי איתי בכיתה ונפגשנו מיליון פעמים בחופש, יש לי המון ידידות והמון חברים אבל אני עדיין מאוד חושש... מה אתם מציעים לי לעשות בימים הראשונים שלי בחטיבה, בכיתה?

אני זוכרת את התחושה../images/Emo48.gif

אל תדאג. אתה לא היחיד שמרגיש ככה. וזה טבעי
למען האמת, אני ממש אתפלא אם יש מישהו במצבך שלא מרגיש ככה. אבל אני לא כלכך מבינה את הבעיה, ז"א , זה לא שאתה נכנס למקום חדש ואתה לא מכיר אף אחד, אתה מכיר, וכמו שאמרת, יש לך הרבה חברים וידידות. אז יהיה לך קל. ובקשר לחששות, אני לא אגיד לך "אל תחשוש", כי אתה תמשיך לחשוש...
אלא שזה בסדר לחשוש, ותיכף זה יעבור

Six Shooter

New member
בתור אחד שעבר את השלב הזה

(כשאני עליתי לכיתה ז' הופרדתי מהחבר הכי טוב שלי בזמנו, ויצאתי עם אנשים שעזבו את הכיתה בכלל, ככה שהייתי פחות או יותר לבד) והכל הסתדר מצויין. תחשוב על זה כאילו עלית כיתה ביסודי.

noam717

New member
אין לך ממה לפחד! מנסיון

תמיד אומרים שהמצב יכול להיות יותר גרוע... אני עברתי לבית ספר חדש לאחר שחזרתי בשאלה. לא הכרתי אף אחד... אבל ידעתי שאני לא צריך לדאוג בקורס קיץ שהיה לי הספקתי להכיר כמה חברים נחמדים. והיום במקרה היה לי יום הכירות, והיום הכרתי עוד מלא חברים חדשים. אם לי אין ממה לחשוש, ברור שלך אין ממה לחשוש, ועוד אתה מכיר את החברים אז הולך להיות לך קל, אני בטוח. וחוץ מזה, צא מהפחד! תחשוב חיובי ויהיה טוב! בהצלחה

ירדנעע1

New member
תתעודד:)

אולי בהתחלה יהיה קשה,ואולי בהתחלה תסתובב רק עם מי שאתה מכיר אבל תוך זמן קצר אתה תכיר ,תוך זמן קצר אתה תרגיש כאילו זאת הייתה השכבה שלך מאז ומתמיד בתור אחת שעברה את זה לא מזמן (בעצם,רק לפני שנה אני הייתי במצב שלך,ותראה איך אני כבר אומרת לך את זה בבטחון) העיקר זה לחייך,ראש פתוח,ולא לשפוט אנשים ישר אני למשל כל החברות הכי טובות שלי הם בנות שהכרתי בחטיבה,והאלה שבאו איתי כבר לא כאלה חברות טובות שלי

גם אני עולה לחטיבה!

ולי זה עוד יותר סיפור כי בחרתי ילדות לא נכונות! אבל היום ביום גיבוש הכרתי ילדה והיא ממש נחמדה! פשוט תחייך! הכל לטובה! תדבר על מוזיקה,ספורט וזה יזרום תאמין לי בהצלחה!

דונדוני

New member
טוב, חזרתי מיום גיבוש

והבנתי שהכל טוב מאוד+, אני עם החברים מהיסודי, הכרתי בנים חדשים, בנות חדשות, סתם דאגתי....

למעלה