עזרה!

עזרה!

אני לא אראה את הפרק מחר, אז שמישהו בבקשה ירשום מה קרה בפרק(איזה אתגר היה ומי זכתה בו, איך הן הצטלמו וכמובן מי עפה) ואם אפשר את סדר ההקראה גם.... בתודה מראש!

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

האתגר היה ראיון, וננה זכתה בו. הבנות טסו לתאילנד, ושם הצטלמו בתור בנות ים שדגו אותן באותו רגע. סדר ההקראה היה כזה: 1. דניאל 2. ג'ייד 3. שרה 4. ג'ואני 5. פורונדה 6. ננה (הודחה באותו הפרק)

../images/Emo58.gif ישששששששששששששששששששששששששש

חחח ננה הודחה איזה כייףףףףףףףף וואו עוד חשבתי שאני יסבול אותה הרבה... דניאל ראשונה? בטח יש לה תמונה מושלמתתתתת!!!! קראתי בתקציר של היום שהיא סוגרת את הרווח בשיניים.. פעם ראשונה שאני קורא ספויילר על העונה הזאת פשוט היום אני לא יראהה ובשבת כיפור :(( אני מת לראות את התמונות נשמע לי דבר מדהים... בנות ים פשש

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

היא סגרה אותו קצת,לא לגמרי. התמונה שלה הייתה טובה,אבל לא מושלמת מדהימה ופשוט מלאכית כמו של ג'ואני.

Manga136

New member

אני אהבתי את שתיהן בדיוק באותה המידה, אבל אני חייב לומר שג'ואני ממש הצליחה בנתחשב בכך שהיא שתתה קפה לפני הצילומים...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif כמו שכבר אמרתי לפני ../images/Emo58.gif

התמונת בובה והתמונת בתולות ים של ג'ואני הן התמונות היפות ביותר בסדרה לדעתי אוור דניאל היא חדגונית בתמונות,היא נראית לרוב ממש אותו הדבר. ג'ואני היא כ"כ ורסטילית ורבגונית.

Manga136

New member

אם לומר את האמת אתה פשוט צודק. דניאל לא מגוונת בעוד שג'ואני כן. ג'ואני בכלל...

נ.ב פליז תתנו לי קישור לפרק

באתר ההוא (יוטוב??!?!) אני לא יראה היום... לא יוכל :(( ואין מצב שאני יפסיד. תודה.

NP16

New member
זה בחלקים..הנה השקפה על כולם

http://www.youtube.com/results?search_query=ANTM+6+EP+9 אבל שלא תתבלבל עם עונה אחרת ו פרק אחר.. זה פרק 9 ותכנס לפי הסדר של הP ותזהר מהתגובות נראלי שיש שם ספוילרים, לא שבדקתי..

NP16

New member
סליחה על ההסבר המפורט פחד..

אני בטוח שתסתדר אבל אולי אם מישהו אחר ירצה גם להכנס.. לא יודע,הרגשתי צורך..

לא זה בסדר אני לא מבין בדברים האלה בכלל

רק אני מפחד שאני יכנס ויראה על השער תמונה של זוכת העונה ה-10 חחע אני שונא ספויילרס.. תודה רבה.

למעלה