עזרה ?? :(

Faded Star

New member
עזרה ?? :(

לא ידעתי לאן לפנות מקווה שזה הפורום המתאיםם.. חברה שלי עבודת בגלידריה כבר שנה + היא סידרה לי שם מקום ואני כבר 4 חודשים שם הבוס שלנו אחלה והוא כמו חבר ממש ט8וב שלנו.. אנחנו מדברות איתו על הכל .. מידי פעם יוצאים לשתות איזה מהשו.. לפני מספר ימים יצאנו למסיבה ונשארתי לישון אצלה ויום למחורת (שבת שזה בעצם יום עם הרבה לקוחות ולחץ מטורף) היא הייתה אמורה לעבוד והיא לא רצתה ואמרתי לה אז אל תלכי תקשרי ותגידי לו שאת חולה. היא התקשרה הוא התעצבן ואמר לה שתרגיש טוב. מיום ראשון עד רבעי אני עבדתי. ושאלתי את הבוס.. מתי היא יוצאת לעבודה? אז הוא אמר:" את עובדת כל השבוע.. היא חולה הרי לא?" נזרקת ה' יודע איפה .. שותה ואז לא מרגישה טוב. שתיהיה בבית. היא התקשרה אלי היום ואמרה שהיא עובדת שישי שבת, ואמרתי לה סבבה איך שבא לך והוא אמר לי שאני זאת שעובדת שישי שבת.. והוא רוצה ללמד אותה לקח בגלל שהיא הבריזה לו. די לא נעים לי מהמצב ואני לא יודעת איך לומר לה כי היא זאת שבעצם סידרה לי את העבודה והוא מעדיף עכשיו שאני אעבוד במקומה . ואני די מרגישה אשמה בזה שהיא הריזה לו כי לא היה לה כח ואני הייתי אצלה ואמרתי לה בואי נצא נעשה מהשו במקום. מה עלי לעשות?

היי ../images/Emo140.gif

כן. זה בדיוק הפורום המתאים
אני הייתי אומרת לבוס שלך שאת לא רוצה להיות זאת שתאמר לחברתך שהיא לא תעבוד שישי ושבת. ושאת מרגישה ממש לא נעים עם המתיחות ביניהם. תסבירי לו שזה יכל לפגוע ביחסים שלך עם חברתך. במקביל תיידעי אותה בכל הסיפור. תסבירי לה שממש לא נעים לך. תראי מה היא אומרת. במיקרים כאלה צריך לספר ולידע את כולם.

למעלה