עזרה אני רוצה להפוך לגות'ית אבל לא יודעת איך אם משהו יודע איך שיגיד לי
ז זוהרה המכשפופה New member 4/10/07 #18 אני אוהבת אותך בנאדם נורמאלי בשרשור הזה. ועוד אחד שאוהב את "סליידרס"!
B Billy Shirs New member 4/10/07 #19 שאלה מתי שפאברוטי מת, רק אני לא יכולתי לחשוב על שום דבר חוץ מהעובדה שהוא דומה בטירוף לפאברוטי?
B Blood Red Sandman New member 4/10/07 #20 לא רק את אני עדיין בטוח שהם תאומים. והתכוונת שהוא מזכיר את ג'ון רייס דיוויד (נו, ארטורו)
B Billy Shirs New member 4/10/07 #30 הו, כן../images/Emo122.gif רק עכשיו שמתי לב שכתבתי שפאברוטי דומה לפאברוטי. שזה די ברור אבל חוץ מהיותו דומה לעצמו, הוא גם דומה לפרופסור ותודה שהזכרת לי את השם שלו, זה היה מסוג הדברים האלה שרוצים להיזכר בהם אבל הם לא חשובים מספיק.
הו, כן../images/Emo122.gif רק עכשיו שמתי לב שכתבתי שפאברוטי דומה לפאברוטי. שזה די ברור אבל חוץ מהיותו דומה לעצמו, הוא גם דומה לפרופסור ותודה שהזכרת לי את השם שלו, זה היה מסוג הדברים האלה שרוצים להיזכר בהם אבל הם לא חשובים מספיק.
ז זוהרה המכשפופה New member 4/10/07 #25 אני חושבת שצוחקים על זה בפרק אחד ואז ארטורו צועק על כולם שהמבטא שלו בריטי, לא איטלקי
ר רוני48 New member 3/10/07 #3 לדעתי את צריכה להתאפר בשחור ללבוש שחור שיהיה לך שיער שחור תלכי עם טבעות ושרשרות של גולגלות צמידים שחורים מישהו יודע איזה נעליים?
לדעתי את צריכה להתאפר בשחור ללבוש שחור שיהיה לך שיער שחור תלכי עם טבעות ושרשרות של גולגלות צמידים שחורים מישהו יודע איזה נעליים?
B Blood Red Sandman New member 3/10/07 #4 נוטוב http://en.wikipedia.org/wiki/Gothic_fashion תהני או משהו.
B Black Jane New member 3/10/07 #5 אבל למה בעצם את רוצה להפוך לגותית? אני מכירה בנות כאלה שזה הגיע אליהם כחלק מתהליך...הן לא קמו יום אחד בבוקר ואמרו את זה אבל באת לבקש עזרה באיך להפוך לכזאת והחבר'ה פה נתנו לך כיוון. !
אבל למה בעצם את רוצה להפוך לגותית? אני מכירה בנות כאלה שזה הגיע אליהם כחלק מתהליך...הן לא קמו יום אחד בבוקר ואמרו את זה אבל באת לבקש עזרה באיך להפוך לכזאת והחבר'ה פה נתנו לך כיוון. !
S shelly malka New member 3/10/07 #11 למה את רוצה להפוך לגותית? ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif מה רע באיך שאת עכשיו? אני יותר חושבת שהסביבה שאת נמצאת בה משפעיה עלייך P :
למה את רוצה להפוך לגותית? ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif מה רע באיך שאת עכשיו? אני יותר חושבת שהסביבה שאת נמצאת בה משפעיה עלייך P :
ש שירי116 New member 3/10/07 #14 פריקים ואימואים דומה לגותים ופנקיסטים אבל יבואו ילדים ויגידו- "לא נכון, אימואים הולכים עם פוני צד וגותים לובשים נעליים גבוהות" או משו כזה אוף
פריקים ואימואים דומה לגותים ופנקיסטים אבל יבואו ילדים ויגידו- "לא נכון, אימואים הולכים עם פוני צד וגותים לובשים נעליים גבוהות" או משו כזה אוף