עזרה

רוני48

New member
עזרה

שלום...אני רוני בת 12. אני חופפת את השיער כל יום בערב ומיד אחר כך אני הולכת לישון. בבוקר כשאני קמה השיער שלי נפוח כל כך ואם אני מסרקת אותו זה נהיה עוד יותר! זה לא משנה כמה קרם לחות אני אשים עליו במצב הזה הוא פשוט לא נרגע! אני לא יודעת מה לעשות ואני פשוט כל בוקר עושה גולגול כזה של דודות ואני חושבת שחבל כי יש לי שיער חום ארוך ויפה ואני רוצה גם ללכת עם שיער פזור אבל פעם אחת שהלכתי למרות הכל עם השיער פזור שאלו אותי "מה, התחשמלת????" בקיצוררר.... help me!!! תודה רבה רבה רבה, רוני

yawn

New member
היי רוני

איזה סוג שיער יש לך? יש סוגי שיער שבאמת עדיף לא לסרק כאשר השיער יבש - לדוגמא השיער שלי הוא גלי, ואם אני מסרקת אותו כשהוא יבש אז הוא באמת מתנפח. אותו דבר לגבי שיער מתולתל. חוץ מזה, שאולי כדאי לך לשקול להשתמש באיזשהו קרם לחות לשיער או מוס - שוב, תלוי בסוג השיער שלך. אם תתני קצת יותר פירוט נוכל לעזור לך ולתת לך הכוונה איך לטפל בשיער כך שיראה יפה

רוני48

New member
וואו

איזה פורום! הפורום הזה פשוט מקסים! עונים על הכל מהר וביעילות...זה אחד הפורומים הטובים שהייתי בהם! אווקיי...לעניינינו. יש לי שיער גלי ומאוד מאוד דק. את מציעה למרוח קרם לחות אחרי המקלחת או בבוקר???

yawn

New member
אני מציעה לך לנסות

עד שתגלי איך השיער שלך מסתדר הכי טוב. אני אישית הולכת לישון עם שיער רטוב, ושמה את קרם הלחות בבוקר. יש לי חברה עם שיער גלי דק, שמתקלחת בבוקר, וכשהשיער רטוב שמה קרם לחות והשיער שלה נראה מעולה. כמו שכתבו לך פה - עכשיו חופש, אז את יכולה לנסות ולראות. אם יש לך חברות עם קרמים או מישהי מהמשפחה זה הכי טוב, כדי שלא סתם תבזבזי כסף בקניית כל המוצרים (אלוהים יודע כמה מוצרים העברתי אל האחיות/החברות במהלך הנסיונות שלי...
)

בשום פנים ואופן לפני השינה

מהסיבה הפשוטה שזה לא טוב לפנים..ברגע שאת ישנה עם חומר בשיער ציפת הכרית נמרחת בלחות וכל מיני....והפנים שלך נמצאים עליה...זה מאוד לא טוב לפנים ואפילו יכול לגרום לפצעים.

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

קודם כל הטעות הראשונה היא להשתמש בקרם לחות.. כשאת שמה קרם לחות זה מנפח עוד יותר את השיער! אני ממליצה על ספריי סיליקון או לחלופין שמן פשתן כדי להוריד את הנפח. (לא אחרי המקלחת אלא בבוקר) עכשיו חופש אז אני ממליצה לך לעבוד על איך השיער שלך מתייבש הכי טוב... או שתייבשי כל ערב עם פן במקום ללכת לישון עם שיער רטוב (לישון עם שיער רטוב זה מנפח את השיער.) או שתאספי אותו בגולגול/קוקו/צמה לפני השינה.. בקיצור תמצאי מה הכי טוב לשיער שלך
בהצלחה

רוני48

New member
אני לא מבינה-

לשים את הספריי סיליקון בבוקר? שמים אותו על הקצוות או על השורשים?

בקשר לסיליקון-

אני שמה אותו בבוקר, על שיער יבש, אני שמה ממש קצת, רק איזה שתיים שלוש טיפות ומורחת על כל השיער

yawn

New member
../images/Emo2.gif לי קרם לחות בכלל לא מנפח את השיער...

רוני P

New member
ב4 מילים-אל תחפפי לפני השינה!

זה גורם לשיער להתנפח .. תחפפי את השיער אחה"צ , תסרקי אותו רק כשהוא רטוב , כי כשהוא יבש זה גורם לו להתנפח [לפי מה שהבנתי ממך,גם השיער שלי כזה ,זה תלוי בסוג השיער] ואהמ סיליקון לדעתי יעזור-לא שמים יותר מ2 טיפות ,לדעתי קרם סיליקון גם יותר טוב[יש הבדל לא?] . ולא לשים את הסיליקון לפני השינה , וכדאי שתנסי פעם את הסיליקון שהשיער רטוב ובפעם אחרת כשהוא יבש כדי לראות את התוצאות .. וד"א שם יפה :)

ירדנעע1

New member
פשוט אל תשני עם שיער פזור

תעשי צמות\גולגול ותפרקי בבוקר,ושימי ממש קצת קרם. אם את בכל זאת רוצה לישון עם שיער פזור,פשוט תרטיבי את השיער בבוקר.

למעלה