עזרה...

revital

New member
עזרה...

היי שלום כבר הייתי פה בעבר תחת שם אחר... וסיפרתי לכם הכול על הבעיות שלי... עכשיו הדברים מתחילים סוף סוף להסתדר ויום ראשון הבא יש לי וועדה רפואית עכשיו אני כבר הגעתי למצב שאני פשוט לא מסוגלת להיות עוד יום אחד בצבע רע לי אני נעשית חולה איך שאני מגיעה לבסיס ממש חולה...והקפסית שלי (קבני"ת של חייל האוויר) לא נתנה לי ג' עד הוועדה וביום רביעי וחמישי כבר הרגשתי שאני פשוט לא יכולה ללכת ... אני סובלת מידי... והמצאתי שיש לי גימלים... עכשיו היה לי משפט לפני כמה חודשיים ויש לי מכבוש על תנאי ל21 יום... ואני פשוט לא יודעת מה לעשות... מה אני עושה אני לא מסוגלת להגיע לבסיס יותר... ועכשיו אני גם מפחדת להגיע מה עושים???

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אנחנו מבינים את הפחד...

ממה שעלול לקרות, אם תלכי לבסיס וישמעו מה יקרה שומעים גם את התחושה הקשה, שאת מרגישה שאת לא מסוגלת שזה חזק ממך, גדול ממך שאין בך את הכוחות לעמוד מול הליכה לשם שוב.. יקרה, אנחנו לא בקיאים בסיטואציות כאלה ומה שקורה בעקבותיהן אנחנו יכולים רק להציע, אולי לשקול את האפשרות, לפנות לקפסית טלפונית להסביר לה את המצב, ולנסות ולחשוב יחד איתך, מה את יכולה לעשות כדי להתמודד עם המצב... שתפי אותנו במה שקרה...אנחנו מחכים לשמוע ממך...

למעלה