עזרה.

Delilah 291

New member
עזרה.

זה עלול להישמע טיפהלה דפוק אבל אני באמת צריכה עזרה ובקשה אל תיצחקו הקושי שלי בחיים.. (אחד מהם) זה שלפעמים אני מרגישה שאין לי על מה לדבר אין לי ידידים בכלל רק כמה חברות ואני בת 16.5 (י"א, מרמת גן) ואני באמת רוצה ידידים וזה ואני מכירה אנשים מהשוקס ובאייסי והכל אבל כשהם רוצים להפגש אני תמיד מתחמקת כי אני מפחדת שנפגש ואני פשוט לא אדע מה להגיד. אז אם אתם מוכנים (גם בנות אבל בעיקר בנים) לשלוח לי כל מיני נושאים שאפשר לדבר עליהם..אני ממש אשמח ואל תגידו לי :פשוט תזרמי. כי אני רוצה להגיע לפגישה ולהרגיש בטוחה...אולי אחד הנושאים שלכם יוכל לעזור לי:):):):) ממשששששש תודהה@@@ Delilah 291

טוב.. אני אנסה לעזור..

טוב קודם כל: תנסי לזרום באמת! אבל בכללי את יכולה לדבר איתם על.... מוזיקה, על בית הספר, על החיים, על מה שקרה לך היום... דברים כאלה.. מה שעולה לך בראש.. מקווה שעזרתי .. :)

black rock star

New member
אממ../images/Emo103.gif

אפשר, סגנון מוזיקה, תוכניות טלוויזיה, תחביבים, דברים שהיית רוצה ללמוד\לעשות, סרטים שראית\רוצה לראות זה נשמע קיטשי אבל זה אשכרה עובד. שמעי אני בד"כ לא שמה לב מה אני מדברת עם ידידים שלי, רוב הזמן אנחנו 24\7 מדברים על מוזיקה או על פאמילי גאי, אבל כל אחד והתכונות שלו. תדברי על מה שאת אוהבת ותראי אם הם זורמים ואם לא, תמצאי נושאים אחרים. מקווה שעזרתי

אמממ../images/Emo134.gif

אנשים אוהבים לדבר על עצמם, לשתף אנשים במה שהם עשו או בתחביבים שהם. תנסי בהתחלה לדבר עלייהם- -מה הם עושים בשביתה נניח -איך עבר עלייהם היום וכל מיני דברים כאלו, אל תתעמקי בעצמך כי הם כבר ישאלו לבד. וככה השיחה תזרום. תנסי לקשר דברים שהם עשו-אלייך, דרך טובה להעביר חוויות ככה

למעלה