עזרה!

VERONICA MARS

New member
עזרה!

שלום,אני דנה ואני מדריכה כיתה ד בשומר הצעיר. יש לי קבוצה מאוד אנרגטית, ולכן קשה לשבת ולעשות איתם דיונים. בכל מקרה אני צריכה להעביר להם פעולה על החשיבות של דמי חבר. הביאו לי שלד של פעולה שמדבר על החשיבות של כסף אבל זה נראה לי לא מתאים וחשבתי יותר בכיוון של כל אחד תורם את חלקו (דמי חבר) וככה כולנו נהנים מפעולות, טיולים ומכל הדברים שהתנועה מציעה. למישהו יש רעיון איך אני מעבירה כזה דבר? (רצוי מתודה אנרגטית)

the mush

New member
היי דנה!

באיזה קן את? אני גם מדריכה בשומר הצעיר, בקן כפ"ס, כיתות ו'. קודם כל, אני חושבת שכיתה ד' זה מוקדם מידי בשביל לדבר על חשיבות הדמי חבר בתור פעולה, צריך להסביר להם במילים הכי פשוטות ובעיקר- לפנות להורים. איזה קן את? חזק ואמץ!+)

the mush

New member
הא, שכחתי להזמין אותך לפורום

של השומר הצעיר פה בתפוז! שימושי ונחמד ממש+)

VERONICA MARS

New member
אני מ...

שיכון המזרח. איזה כיף לך שאת מדריכה כיתה ו'!!!!!!!!! אני גם חושבת שזה מוקדם מידי לדבר על דמי חבר אבל הקומנרים פשוט אמרו לי להעביר על זה פעולה... עזבי בסוף בניתי משהו חמוד אבל המטורפים האלה קראו את כל מה שהכנתי לפני שהפעולה התחילה בכלל ואז אחת הקומונרית ניסתה להשתלט עליהם במשך 20 דקות ולא הצליחה. הקבוצה שלי זה פשוט ריכוז של איזה 8 בנים מופרעים
.... כל שאר החניכים שהיו לי פשוט עזבו בגלל ההתנהגות של החניכים האלה...

דנה יקרה

ראשית, לקבוצה אנרגטית חשוב להעביר את המסר שיש כללים לכל קבוצה. כנראה שאת התהליך הראשוני של הכרות עצמית והכרות הכללים וגבולות המדריך הם לא עברו כשורה ולכן, לפני שאת מתחילה להתעסק בכלל בפעולה על דמי חבר חשוב שתבנו יחד חוזה קבוצתי אשר יגרום לך לעמוד מולם ולהסביר להם שהם חורגים מהכללים שהציבו לעצמם. לגבי הפעולה של הדמי חבר: ברגע שיהיה לך את החוזה תוכלי לומר שלכל קבוצה ישנם כללים ולכן חלק מיזה וחלק מהשיתוף הם הדמי חבר. כמו כן, את יכולה לעשות פעולה על שיתוף פעולה שאותה ניתן למצוא בארכיון הפורום ואם את מתעניינת בפעולה על ענייני כספים את יכולה לבנות פעולה על הספר שמדונה כתבה: "ימבה כסף". בהצלחה

אולי להזמין אותם חצי שעה לפני הפעולה

ולעשות להם מלא משחקים שמוציאים אנרגיה? ובפעולה עצמה לעשות משחק חפש ת'מטמון בקן, או לקחת את זה לכיוון של תרומה לקן, ובסוף הפעולה לדבר איתם על הדמי חבר פלוס לבקש את הטלפונים בבית לדבר עם ההורים. ותבואי לפורום! צריכים גיוון בשכבות שם
שומריה השתלטו על הפורום של השמו"צ

למעלה