עזרה:) תוכלו לעשות משהו עם התמונה ולשפר איכות? :]
D DanaLior New member 12/11/07 #4 מה כבר אני יכולה להגיד לך?... יש לך יופי נורא נורא מיוחד- ואת בכלל לא צריכה פוטושופ.. לדעתי זה רק הורס כי את יפה טבעי =] בכל מקרה, עשיתי לך משהו קטנצ'יק!
מה כבר אני יכולה להגיד לך?... יש לך יופי נורא נורא מיוחד- ואת בכלל לא צריכה פוטושופ.. לדעתי זה רק הורס כי את יפה טבעי =] בכל מקרה, עשיתי לך משהו קטנצ'יק!
ל לוקה מור New member 12/11/07 #3 לא נמאס לך לצלם את עצמך בפלאפון ? את יפה! אני בטוחה שאיכות של מצלמה רגילה תעשה לך רק טוב : ) נ.ב בתמונה לא נגעתי רק שיניתי את הצבע שלה ליותר "חזק"...
לא נמאס לך לצלם את עצמך בפלאפון ? את יפה! אני בטוחה שאיכות של מצלמה רגילה תעשה לך רק טוב : ) נ.ב בתמונה לא נגעתי רק שיניתי את הצבע שלה ליותר "חזק"...
K kimi d New member 13/11/07 #14 ../images/Emo3.gifחח די נמאס לי עשית יפה לתמונה, הצבעים האלה יותר מתאימים :] תנקס
J just טלוש New member 12/11/07 #10 והערה קטנה- תנסי להצטלם בפוזה הזו ותסגרי את הפה. תראי כמו ספרדייה אמיתית יש בך משהו כזה ספרדי צועני...
והערה קטנה- תנסי להצטלם בפוזה הזו ותסגרי את הפה. תראי כמו ספרדייה אמיתית יש בך משהו כזה ספרדי צועני...
K kimi d New member 13/11/07 #18 כל הכבוד על ההבחנה חח יש בי באמת חלק ספרדי מצד אבא חח תודה, אני ינסה
K kimi d New member 13/11/07 #17 יפפפפפפפההההה ../images/Emo23.gif ואיייי מה שעשית עם התמונה הלא איכותית הזאתת תודה רבה רבה :] יצא מקסיםםםם!! :] אהבתי
יפפפפפפפההההה ../images/Emo23.gif ואיייי מה שעשית עם התמונה הלא איכותית הזאתת תודה רבה רבה :] יצא מקסיםםםם!! :] אהבתי