עזרה.

omeriti

New member
עזרה.

שלום לכולן 1.שאלתי פה כבר כיצד אני יכולה לכתוב שם של להקה מתמונה על העוגה והתשובה שקיבלתי הייתה שבשלב ההדפסה לשנות את ההגדרות ל"MIRROR" לא מצאתי את האפשרות הזו.. אם למישהי יש רעיון אחר.. 2. אם אני מעוניינת לצבוע ריבועים על העוגה כמה זמן יש להמתין עד לייבוש? 3. את השם של הלהקה עדיף לכתוב ישירות על העוגה ואת הריבועים מסביב, או בטופר(נראה לי שככה קוראים לזה) ולהניח על הריבועים. אשמח לעזרתכן, הבטחתי לאחותי ולא יכולה לאכזב אותה.. תודה ושבת שלום

net the jet

New member
ממה את רוצה להכין את הריבועים? ולצבוע במה ?

טוש? מכחול עם צבע ?

omeriti

New member
תודה על התשובה המהירה..

התכנון היה לשרטט על העוגה ריבועים עם נייר פרגמנט.. והצביעה עם מכחול וצבע מאכל ג'ל מדולל מעט.. אם יש רעיונות יותר מוצלחים אשמח ללמוד תמיד.. אך עדיין נותרתי עם בעיה. כיצד לכתוב את שם הלהקה עם הלוגו שלהם, בכיוון הנכון, ומה האופציה העדיפה "טופר" או ישירות על העוגה ואת הריבועים לשרטט מסביב..?? תודה על העזרה עומר אני מצרפת את הלוגו של הלהקה בכדי שתראי במה מדובר..

net the jet

New member
אני חושבת שהייתי הולכת על טופר ליתר בטחון

אם את לא מצליחה למצוא את הפונקציה של MIRROR, ואם יש לך פאורפוינט אז שם זה גם לא בעיה להפוך ולהדפיס. במקרה הגרוע שגם זה את לא מצליחה אז לעשות עבודה של חמור
... להעתיק עם נייר פרגמנט, ואז להעתיק מההעתק שוב- הפוך.... לגבי הצביעה, הייתי הולכת על שחור על גבי לבן ( לבן על שחור נראה לי סיוט לא מוצלח ) וצובעת עם מכחול כמו שכתבת אם אני זוכרת נכון, בפורום השני ׁ( לינק בצד שמאל ) עשתה פעם משהיא עוגה עם הלוגו שלהם... נסי לחפש.

omeriti

New member
אז אכן זו הלהקה..

אך אני מכוונת למשהו הרבה יותר פשוט ממה שבתמונה, לא נראה לי שיש סיכוי בעולם שאצליח לחתוך את האותיות אחת אחת בכזה דיוק ועל כן חשבתי על טופר.. כיצד מניחים את הטופר? יש לחכות לייבוש שלו ורק אז עם מעט מים או רויאל אייסיניג להדביק? וכמה זמן לוקח לצבע על העוגה להתייבש?

net the jet

New member
את הטופר אפשר להניח על הבצק אחרי שיתישב או

לפני, לא משנה, חשוב שכשאת מעבירה אותו- בזהירות שלא ישבר ( אני מניחה על משטח ואז "מחליקה" לעוגה. מעט מים עם הבצק "טרי" או רויאל אם שניהם יבשים כמה זמן לוקח לצבע להתיבש ? אם את מדללת באלכוהול ולא מים אז די מהר.... אם עם מים אז לאט יותר.

למעלה