עזרה

עזרה

יש לי ילד אוטיסט בן 7 . הוא ברמת תפקוד נמוכה ויש לו בעיה של וויסות בפה. 3 שנים בגן עשו לו טיפול עם מסאגים[תוכנית סונסולת] , רוב הזמן הוא מכניס וחפצים לפה -אוהב לשים בפה קרמים פלסטיקים ומשחת שיניים. השנה הוא עולה לכיתה א' אני רוצה לעזור לו באיזהשהי דרך בבעית הוויסות שלו קראתי בפורום שלכם ואני רוצה להתחיל להביא לבן שלי טיפול של אומגה 3 , בנתיים קניתי לו אומגה 3 נוזלי הסופר פארם. ניסינו גם אומגה 3 דובים של שוקולד וזה לא הלך... הוא אוהב מסאגים ולחיצות חזקות בגוף. חשבתי שאפשר לעשות את זה עם משחה גלוטטיון . בבית אנחנו עושים לו אמבטיה בגיגית אפשר להוסיף לו לשם מלח אפוסום רק הבעיה שהוא שותה את המים ... החודש האחרון אין לו תאבון הוא אוכל רק שני דברים טחינה גולמית / גבינה בגן.. השיניים שלו מתנדנדות ומיתחלפות אולי זה גורם לחסור תאבון שלו? [בדקנו ותולעים אין לו! ]. הוא רזה מאוד ויש לו מתחת לעינייים שחור הילד היה אוכל בגן בוקר וצהריים ארוחות טובות וגם אחרי זה בבית , התחלתי לתת לו ויטמינים בסירופ ויטמולט[תוסף תזונה]. למי לפנות בשביל שיעשו לו תוכנית מסודרת[ מה לתת לו ...?וכו...]

לנו מאוד מאוד עזר לכל וויסות הפה אבץ. עד היום

הבן שלי בן 5.5 אני מתספת מדי פעם אבץ כשאני רואה שההתעסקות סביב הפה חוזרת. וכשאני מתספת באבץ זה מיד מפסיק. לגבי המלח אפוסום זה מגיע גם בקרם, אז הילד מרוויח גם מסג' וגם לא מכניס מים לפה. שימי לב לא לשים כמות גדולה מדי של הקרם כי זה יכול לגרום לשילשולים. בהצלחה

Chaya Lottner

New member
לתחת העיניים עיגולים וחוסר תאבון

קודם כל, היה רעיל חדש לפני חודש? ריסוס בבית או בקיטנה? רהיטים או שטיח חדש? אוכל חדש? תוספת מזון חדש? אם לא, אני חושבת שזה כדי לעשות Comprehensive Stool Analysis with Parasitology X 2 בדיקת צואה וגם 90 Food IgG Food Hypersensitivies אני גם חושבת שהיגעה זמן לשבת עם מישהו מקצואי לסדר את תוספי המזון וגם לראות האם יש סימנים של באיות של Phenols וגם בטח שיהיה עוד רעיונות אם את תשבי עם מישהו לדון על הפרטים של הבן. יש רשימה של בעלי מקצוע לעזור לך בהצלחה חיה לטנר,MSc 02-991-8534

שריתה 2 1

New member
באיזה מזונות יש פנולים?

כדי להפחית צריכה של פנולים, ממה צריך להמנע? - גם פירות וירקות - גם מזונות אחרים בתוספי מזון זה קל, כי זה רשום. אז זה אני כבר יודעת.

Chaya Lottner

New member
אפשר להתחיל ב Salicylates

יש רשימה ב www.enzymestuff.com גם יכול למצוא מידה על Feinglod Diet

JacobSk

New member
קישור לדף מידה על אנזימים ספציפים

לפרוק פנולים של קירקמן http://www.kirkmanlabs.com/products/enzymes/phenol/phenol_bp835.html יש שם רשימה מפורתת של מאחלים עם פנולים יש לי קרגה במלאי אנזימים האלה

תגובה

לפני כמה חודשים התקשרו אלי מהגן לבוא בדחיפות כי הילד שתה אקונומיקה [בהתחלת הקייטנה] כשהגענו לשם יצא שהוא לא שתה הוא רק פתח את הבקבוק וניפשך לו קצת על הבגדים . לא לקחתי אותו לרופאה כי הוא היה בסדר גמור והתנהג באופן רגיל. אחרי זמן מה התחילו הבעיות עם האכילה, יכול להיות שהוא הריח הרבה אקונומיקה אנחנו לא יודעת כמה זמן הוא היה בחדר האמבטיה עם כל האקונומיקה... לא קישרתי את זה אז לבעיה של עכשיו עברתי עוד פעם על כל ההודעות שכתבתם לי ואני חושבת אולי הוא הריח יותר מדי אקונומיקה. בשבוע האחרון המצב שלו השתפר הוא התחיל לאכול יותר טוב ...

JacobSk

New member
עיגולים שחורים זה סימן בולת של תפקוד כבד לא

טוב.בדיקה שיגרתית בקופה יכולה לבדוק את הנוסה. אם אזימים של כבד גבוהים בדם רצוי להשתמש בגדילן מצוי של חברה טובה - קירקמן למשל

Chaya Lottner

New member
לכל אחד בDAN! או פרותוכולים אחרים

לכל אחד בDAN! או פרותוכולים אחרים של ביו-רפואי, אני ממליצה בדיקות בסיסים לפני ההתחלה וגם כל כמה חודשים לבדוק את מצב הבריואות הכלילי. זה כולל תיפקודי כבד. כל אחד צריך להכין עם המלווה שלו את הרשימה של בדיקות שמתים לילד שלו. יש שינוים וזה תלוי על הסימפטומים וההיסטוריה של הילד ושל המשפחה. בנסיון שלי הMilk Thistle Extract הוא משהו שיכול לקנות בחנות טבע וגם Solgar, Now & GNC עובדים טוב. בטח ש Kirkman גם בסדר. תמיד צריך לקרוא את הרכיבים לראות שאין גלוטן, כסאין או דברים שהילד רגיש לזה. חיה לטנר MSc (02) 991-8534

JacobSk

New member
אין ספק שבמיקרה בנית תוכנית תיפולית

עשוב להגדיר רשימת בדיקות. אבל במיקרה ספיציפי עם עיגולים שחורים סביב אינעים יש אפשרות לבדיקה זולה ו טובה ב כ"ח וגם תוסף שמתפל בזה טוב אבל מה שאני לא מסקים איתך שזה המלצות למוצרים לא היפואלרגנים. הורים חייבים להעבין ש לילדים בספקטרום צריחים נטורופטיה מחברות מומלצות על ידי רןאפאי DAN טובים ואין שם לא סולגר ולא NOW וגם GNC מספיק הוי פה הורים שניסו מוצרים מעברות האלה וקיבלו נסיגות חמורות

Chaya Lottner

New member
לא כל תוספת אותו הדבר

ד"ר מקקנדלס, למשל, ממליצה כל הזמן את הTAPS מטורן. הנסיון שלי הוא שיש מספר ילדים שיש להם תגובה רעה מזה. דיברתי על העינין הזה אם רופא DAN! אחר על מה שהו ממליץ והוא שעל אותי "אין אפשרות לקנות MTE בארץ? פשות MTE זה בסדר גמור. לא צריך משהו מיוחד." יש המון דברים שאנחנו לא יכולים לקנות פה' זה נכון. ויש האפשרות שיהיה ילד שלא יכול לקבל משהו פה. אבל לכל דבר שאנחנו כן יכולים לקנות פה בארץ, למה לא? אני קונה פה למשל: Ascorbic Acid, Sodium Bicarbonate, Magnesium Citrate, Magnesium Sulfate חיה

למעלה