עזרה

tt1982

New member
עזרה

אני מרגישה שאני צריכה עזרה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי. ביום שישי הקרוב אחגוג את יומהולדתי ה 26. היום יצא לי לשוחח עם אחד ממכרי (אדם שמתחזק) שסיפר לי שכל מי שנולד ביום ראשון נדון לחיות חיי הצלחה או כישלון. בחודשיים האחרונים (ולא רק), אני מרגישה כמו כישלון, ללא עבודה, ללא עתיד אישי או מקצועי מוצלח. כאילו כל חיי אני נאבקת ולרוב לא זוכה לנקודות. יש הצלחות, אבל הן מינוריות בהשוואה לכשלונות ולמאבקים שאני עוברת. אני מודעת לכשרונות שלי וליכולות שלי, אבל כאילו כל הזמן משהו מפיל אותי, גורמים חיצוניים. האם אני מדמיינת??? האם אני מכשילה את עצמי? או שמא יש לי פשוט קארמה רעה ואני מסוג האנשים האלו שפשוט חסרי מזל??? אני כבר לא יודעת מה לחשוב. אני אשמח לקבל איזושהי עזרה/תגובה. בכל מקרה שתהיה שנה טובה

sara110

New member
טיפה בעזרה

אנחנו אלה היוצרים את חיינו אנחנו מובילים אותם והבחירות בידינו. החשיבה שלך בראש ובראשונה היא המכשילה או המובילה אשמח לעזור יותר - אך מאד קשה לעשות זאת מעל דפי האינטרנט תוכלי אפילו להתקשר כדי לשמוע ואז להחליט מאחלת לך שנה טובה ומתוקה ומוארת

מתוקה תוציאי

לך את האמונה הזו מהראש. כשאנחנו מאמינים במשהו הסביבה משקפת לנו אותו. את מתחילה לחשוב שמשהו גדול ממך מכשיל אותך והופ את פוגשת מישהו שמספר לך שמי שנולד יום ראשון.... כפי הנראה את באמת בתקופה של התרוקנות ושום דבר חדש לא צומח. אל בהחלט יש אור - והוא לא בקצה המנהרה. עיבדי על האמונה שלך בעצמך, והתרכזי כל פעם בנושא.דבר דבר - עבודה, זוגיות - הכל יבוא בצורה מדוייקת.

SHQIPTARE02

New member
תגידי למכר הזה..../images/Emo191.gif

שיש לו עוד כמה דברים ללמוד.. אני במקרה קוראת המון בכל כתבי הקודש (של כל הדתות אגב) ואני קצת מתמצאת אז אני יכולה להגיד לך שלפי היהדות יש דבר כזה שנקרא מי שנולד ביום כזה וכזה אז יהיה לו ככה וככה וכו' אבל אין מצב שזה אמור רק לגבי יום מסויים בשבוע. אוי! זה ממש מעצבן אותי שככה אומרים לך ומכניסים אותך ללחץ! מתוקה שלי, יש דבר כזה שנקרא: מי שנולד ביום מסויים בשבוע שהוא יום מסויים בחודש (זאת אומרת לפי התאריך העברי) אז יש לו נטייה לפתח אופי מסויים שמושך אליו דברים מסויימים. זה לא ממש כמו אסטרולוגיה אלא סוג של תכונות אופי שקשורות לימים ותאריכים בחודש. אוקיי.. באותו מקום כתוב גם שבנאדם יכול לקחת את מה שכתוב לו ולעשות עם זה דברים טובים או רעים. ויש שם דוגמא למשל על בנאדם שנפל לו יום שיגרום לו להתעסק בדברים שקשורים בדם -אז הוא אומנם יהיה סביב דם אבל הוא יכול לקחת את זה לכיוון רע או טוב. זאת אומרת הוא צריך לבחור אם הוא רוצה להיות שלילי ולרצוח למשל או להיות חיובי ולהיות שוחט או מוהל. הבנת כפרה?.. יופי. וחשוב לי גם להגיד לך שזה לא איזה תחזית לעתיד או משהו אלא סוג של גורל ואופי שמתאים לאותו אדם. ואם אמרו לך שבנאדם יהיה נורא מוצלח או נורא דפוק אז זה לא אומר שאם משהו לא הולך לך אז החיים שלך דפוקים, זה פשוט מאוד מסביר שאם אותו בנאדם נגיד מחליט ללכת בגדול על איזה ביזנס או משהו אז יש מצב שהוא יהיה קיצוני או ימינה או שמאלה. אבל כל עוד איזה בחורה חביבה בגיל 26 חיה את חייה בנחת -ממש אין לה שום סיבה לדאגה. (ובכלל, אמרתי לך הרי שאין מצב שזה אמור רק לגבי יום מסויים בשבוע. זה פשוט בדיחה!! )

tt1982

New member
תודה רבה

תודה רבה לכולכם על ההתייחסות והעזרה. אין ספק שאני צריכה להיכנס לפרופרוציות ולהתחיל להיות קצת יותר אופטימית. אני מודה לכן מאוד ומאחלת לכולכן שנה טובה ומתוקה. ושוב תודה

למעלה