עזרה

• פותח הנושא rg05
  • פורסם בתאריך

rg05

New member
עזרה

חברי הפורום שלום, שמי רוני ואני תלמידת תיכון. אולי תופתעו לשמוע, אבל ההשבה של גלעד הביתה מעסיקה אותי בחיי היום יום. מזה מספר פעמים שנסיתי לארגן ערב הזדהות עם גלעד במסרת בית הספר ומועצת הנוער ללא הצלחה מסבות כאלה ואחרות, מצאתי דרך אחרת להביא את הנושא לראש סדר היום הציבורי ע"י כתיבת כתבות (לאתר שאליו אני כותבת ולעתון בית הספר). כעת, לקראת ה-29.11 אני רוצה לארגן יום בבית ספרי שיעסוק בנושא. אך כמובן שאין לי אפשרות לעשות זאת על חשבון השיעורים אלא לנצל את שתי ההפסקות הגדולות (כל אחת 20 דק') לפעילות סמלית. העניין עדיין לא סגור וכולי תקווה שאכן ייצא לפועל אך אני זקוקה לעזרתכם- מה לדעתכם אפשר לעשות?

יונה1

New member
הי רוני

בחופשת סוכות תלמידי תיכון ממעגן מיכאל ויתרו על יום חופש, עלו לירושלים והפגינו שם. אני לא יודעת איפה את גרה, אבל אתם יכולים להתארגן ביום שישי או שבת (או כל יום אחרי הצהרים אם אתם גרים קרוב לירושלים) ולהצטרף לאנשים היושבים במשמרת הקבע מול בית ראש הממשלה למשך שעה או שעתיים. אני חושבת שאם את עצמך מאמינה באפקטיביות של המחאה, ארבעים דקות של הפסקה יכולות להספיק לך על מנת להסביר לחבריך את חשיבות הדבר. בנוסף, שבויים לשעבר מעבירים הרצאות בבתי ספר, ואני חושבת שזו הדרך היעילה ביותר (אם לא היחידה) להבין את הנושא. דברי עם גורם מוסמך כלשהו בבית ספרך, ובמידה ויש הענות, פני אלי בבקשה במסר פרטי ואשתדל לעזור לך להביא מרצה.

קמנצינד

New member
בהמשך להודעתה של יונה

אם אכן תרצו להצטרף למשמרות הקבע מול בית ראש הממשלה, תוכלו להיות בקשר עם המארגנות שלהן במייל : [email protected]

Shira Esther

New member
עשרים דקות?

אני לא יודעת, אבל אתם יכולים לעשות פלקט ענק שיהיה מוקדש לגלעד, ובו תהיינה חדשות וידיעות בנוגע אליו. בנוסף לזה, כדאי שיהיה מעין מונה- כמה ימים הוא בשבי- שיתעדכן מדי יום. כך אנשים יעברו כל יום מול הפינה הזאת ויזכרו שיש חיל אחד שנמצא רחוק רחוק מהבית.

למעלה