עזרה..

shiri104

New member
עזרה..

אני לא יודעת אם זה קשור לפה.. אבל אני אנסה בכל מקרה.. אני חיילת ויש לי קצת בעיה, אח שלי התגייס לאחרונה לחיל קרבי ואמא שלי לקחה את זה מאוד קשה, היא כל הזמן לחוצה והיסטרית והיא רוצה להוציא אותו מהחיל הזה (אמא שלי רגישה בנושא הזה כיוון שהיא עברה שכול במשפחה הקרובה והיא מפחדת שיקרה משהו לאח שלי.. בנוסף היא חלתה בעקבות השכול ויש לה התקפי חרדה חזקים כבר כמה שנים והיא מטופלת אצל פסיכיאטר), היא נמצאת במצב נפשי מאוד לא טוב ואני לא יודעת מה לעשות[!]..זה פוגע בתפקוד שלה וגם בשלי, ואני לא מסוגלת להמשיך בתפקידי בצבא כשאר אמא שלי במצב כזה. מה כדי לי לעשות? לעזור לה להוציא את אח שלי מקרבי או משהו אחר? ואם כן ידוע לכם אולי איך אפשר להוציא חייל מחיל קרבי מבעיות שלא נוגעות אליו ישירות. תודה לעוזרים.

gal904

New member
נראה לי שזה יכול לעזור

אני חושבת שאח שלך יוכל להוציא הקלת ת"ש של שינה בבית, עקב המצב של אמא שלך, הקלת ת"ש כזאת תוציא אותו מקרבי.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
../images/Emo4.gif

אנחנו מבחינים בפניה שלך בדאגה הגדולה לאימך וחושבים שאולי את הצעדים לגבי השירות שלו אחיך יכול לנקוט.. אם הוא מעוניים בקש עם מערכת הת"ש מצד אחד ואם בריאות הנפש מצד שיני.. הצבא רגיש מאוד למשפחות שכולות ולכן נראה שאם אחיך מעוניין ויערב את המערכת הצבאית עשויה להיות לכך השפעה לגבי השרות הצבאי שלו.. בעיניינך אם הבעיה ונראה לפי מה שאת כותבת מקשה עליך גם את יכולה אולי להיעזר באותה מערכת בצבא כדי לסייע לעצמך בשגרה ... לטעמנו את יכולה גם להמשיך להגיע לפורום ..היינו רוצים לשמוע עוד על השתלשלות הדברים.

למעלה