עזרה

student83

New member
עזרה

שלום, אחרי 5 שנים שעברו מאז שאיבדתי את אחי בתאונה, הגיע הזמן לאחות את השברים בצורה קצת יותר טובה אני מרגישה שהגיע הזמן ללכת לטיפול אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. אני מחפשת פסיכולוגית באזור ירושלים, ותהיתי אם למשיהו פה יש המלצות ואם מישהו אולי יודע האם יש אפשרות להתחיל טיפול במסגרת אוניברסיטאית, מאחר ואני גם סטודנטית. (יש לציין כי ניסתי לפנות מספר פעמים לאוניברסיטה במקומות שונים ואף אחד לא נתן לי תשובה) תודה רבה על העזרה

אחשל

New member
../images/Emo27.gif

לבעלי ביטוח משלים יש בד"כ אפשרות לקבל מספר פגישות לטיפול פסיכולוגי בעלות מופחתת משמעותית. מציע לבדוק במרפאה או במוקד של קופ"ח.

שרון123

New member
אנחנו נעזרנו במרכז לטיפול בפסיכוטראומה

אמנם הגענו לשם למסלול מיוחד להורים שכולים, אבל דיפדפתי קצת באתר שלהם וראיתי שהם מציעים מגוון סוגי טיפולים.

רונן ס

New member
תראי מה מצאתי לך ../images/Emo13.gif

כשלמדתי באוני' חיפה היה לנו מדור קליני אשר העניק לסטודנטים טיפולים מגוונים במחירים מוזלים לסטודנטים. היה נראה לי שאין מצב שלא יהיה שירות דומה בעברית אז חפרשתי מעט באתר האוני' ומצאתי את זה. לדעתי כדאי שתפני אליהם ישירות- קשה לי להאמין שהם יתעלמו אחרת בשביל מה הם שם? בנוסף, כפי שטען אחשל- יש דרך קופות החולים שירותים פסיכולוגיים מסובסדים כאשר תוכלי לפנות דרך רופא/ת המשפחה לבקשת סיוע. בהצלחה גדולה, רונן

shlish2004

New member
מקווה שאני אעזור

ראשית, עפ"י חוק מגיע לך , דרך מח' הרווחה בישוב בו את גרה טיפול פסיכולוגי שממומן (עפ"י חוק הפלת"ד) שנית, יש את עמותת יד הנקטפים שמעבירה קב' תמיכה בכל חלקי הארץ, תתייעצי עימם. מקווה שעזרתי עמית

למעלה