עזרה?

עזרה?

הייי דבר 1 תודה אם הספר עזר לי [מאוד]!!! דבר 2 אני בחגורה חומה!! כמה ניצחונות צריך להגיע לשחור ושאני בשחור מקורה זהו אני נינגה או לא למי צריך להגיע לסבאלה? ואם כה ><" אז כמה ניצחונות עד שלא הוא לא שם תקלפים שלו?? נ.ב יש מישו שירצה עלזור לי קצת יותר ולשחק במקומי [יש לי פשוט מבחן פסיכוטכני להתכונן עליו]??

galgi33

New member
אז ככה

אתה צריך לנצח בין 15-20 פעמים (ככה אומרים אבל נראה לי שפחות) ואז כשיש לך חגורה שחורה אתה צריך להילחם הרבה נגד המאסטר עד שבקרב אחד הוא נהיה טיפש ואתה מנצח אותו (לי זה לקח 6-7 קרבות) ואז אתה מקבל את הסרט לעיניים ואתה יכול להיכנס לחדר עם הדלת אבן של הנינג'ות... אם אתה ממבר אתה גם יכול לקנות שם דברים

כנס\י

תודה=] אם נגיד חבר שלי נינגה ואני אומר לו לעזור לי והוא יעזור לי ואני ינצח אותו זה בסדר כאילו גם אם אני ינצח אותו אחד כמה פעמים זה יהיה נחשב?

galgi33

New member
לדעתי לא.... הסבר

לדעתי אם נלחמים ב"שידוכים" (ככה אני קורא לזה שבסנסיי בוחר לך עם מי להילחם) זה יותר סיכוי יעלה אותך דרגות... ככה שאם נלחמים במזרונים נראה לי שזה לא עוזר בכלל... יש לי שיטה לנצח שהיא עובדת הרבה- לשים בסדר הזה: מים מים אש מים או: קרח קרח מים קרח מקווה שעזרתי... אם יש עוד שאלות אז בכיף

למעלה