עזרה

daughter L93

New member
עזרה

פתחתי משתמש בפייסבוק ואני לא יכולה להיכנס לפרופיל משומה, זה נתקע.. הוספתי תמונות יכול להיות שבגלל זה? לפני זה הכל היה בסדר... ולמה זה נתקע רק כי הוספתי תמונות? אני לא יכולה בכלל להיכנס ולהסתכל בפרופיל וגם לא לערוך אותו:\

daughter L93

New member
אה

ונכון בתמונות כשפותחים אלבום כתוב מיקום? מה סתומרת? איפה אני יכולה לכתוב למקם את זה? וגם אי אפשר בתוך אלבום לפתוח עוד תיקייה של אלבום?

meital always

New member
../images/Emo202.gif אלבומים בפייסבוק

1. כשכתוב לך למלא מיקום (Location) הכוונה איננה למיקום בתוך המחשב שלך, אלא למיקום הפיזי בו התרחש האירוע של האלבום. למשל את יכולה לכתוב "נמל תל-אביב" או "אצלי בבית" וכו'. זו תיבת רשות, את לא חייבת למלא אותה. 2. נכון להיום אין אפשרות לפתוח בפייסבוק אלבומי משנה לאלבום קיים.

meital always

New member
../images/Emo122.gif פרופיל חסום בפייסבוק

יתכן שנחסמת בגלל סיבה מסוימת, אבל לפני שתגיעי למסקנה הזו- כדאי לבדוק אם זה באמת המצב: האם את מצליחה להיכנס לפרופילים של אנשים אחרים ולראות את התוכן שלהם? האם הצלחת להיכנס לדף הפרופיל שלך דרך מחשב אחר או לחילופין דרך דפדפן אחר במחשב שלך? האם קיבלת הודעת אזהרה מסוימת?

daughter L93

New member
זה לא המצב..

זה נכנס לפרופיל, אני רואה את התמונה בצד. אבל אז זה נתקע . אני יכולה לראות הכל, תמונות... לעבור בין הדברים אבל רק בפרופיל אני רואה שיש שם בצד של הגלגלת המון לרדת למטה וזה נתקע משומה (אין לי מושג למה בגלגלת יש כל כך הרבה לרדת)

meital always

New member
עכשו הבנתי...

אוקיי, ממה שאת מתארת זה נראה כמו עומס על הזיכרון של המחשב או בעיה אחרת שבכלל לא קשורה לאתר של פייסבוק. לפעמים כשיש בעיה במחשב, כמו מחסור בזיכרון לדוגמה, אז אתרים "כבדים" (ופייסבוק הוא בהחלט אחד מהם) עולים מאוד לאט ולוקח זמן לגלול את העמוד, במקרים כאלה זה גם הרבה פעמים פשוט נתקע. יש לי רעיון בשבילך: נסי להיכנס לדף הפרופיל שלך ממחשב אחר, של חברה או מישהו, אפילו אם יש מחשב אחר בבית. אם הבעיה חוזרת זה אומר שיש בעיה באתר, אבל אם את מצליחה להיכנס בקלות זה אומר שהבעיה היא במחשב שלך וצריך לפתור אותה במישור של המחשב (יש פה פורומים שעוסקים בזה). בהצלחה...

daughter L93

New member
זה מוזר כי זה מחשב חדש עם מלא זיכרון...

אבל אני אבדוק, תודה.

daughter L93

New member
..........

היה לי פייסבוק בשפה העברית, שיניתי שוב לאנגלית ופתאום זה נכנס לפרופיל.. למה זה ככה? ועוד משהו... האלבומים מופיעים לי באמצע העמוד.. איך מזיזים את האלבומים לצד איפה שנמצאת גם התמונה והפרטים הבסיסיים?

meital always

New member
אז ככה-

1. בשלב הזה מאוד לא מומלץ לגלוש בגרסת העברי החדשה של פייסבוק, היא מלאה בבעיות שכרגע מנסים לעבוד עליהם ועד שהם לא יפתרו מומלץ לגלוש רק בגירסה האנגלית. 2. כנסי אל האלבום שלך (דרך הלשונית Photos שבשורה הכחולה העליונה) ואז בצד ימין יופיע לך לינק: Post Album to Profile לאחר שהאלבום יופיע בדף הפרופיל תוכלי לנווט אותו למקום רצוי אחר על ידי הצבת העכבר על השורה העליונה וגרירה שלו (הסמן של העכבר יהפוך לשני חצים מאונכים).

daughter L93

New member
איפה?

לא כתוב בשורה הכחולה העליונה "Photos" . והכוונה נכון איפה שכתוב Wall ? אז שם מופיעים כל האלבומים.. איך משנים את זה?

meital always

New member
קצת סדר...

בעמוד שנקרא Wall את בדרך כלל לא תראי את האלבומים שלך. בעמוד הזה מופיע פשוט תיעוד של הפעולות שעשית בפייסבוק לאחרונה או הודעות שחברים רושמים לך על הקיר. הסיבה שאת בכל זאת רואה שם עכשו את האלבומים שלך היא פשוט משום שבדיוק העלית או עידכנת אותם, ומכיוון שזו "פעולה"- את רואה את זה שם. בקרוב זה כבר לא יופיע שם ויופיעו פעולות אחרות שתעשי בהמשך. כדי ליצור תיבה קבועה של האלבומים בדף הפייסובק שלך, עליך להיכנס לאלבום ולהקליק על הקישור שהזכרתי קודם. כדי להיכנס לאלבום יש מספר דרכים, אחת מהן היא שמתחת לתמונה הראשית שלך כתוב: View Photos of Me ניתן גם להיכנס דרך התמונות שמופיעות כרגע בקיר. בנוסף, אני ממליצה לך להוסיף "לשונית" של Photos בדף הפרופיל שלך, בסמוך ללשוניות Info, Wall שכבר מופיעות לך שם, כך שניתן יהיה תמיד להיכנס משם לאלבומים. אם תרצי אני אסביר לך איך.

daughter L93

New member
אה אוקיי מעולה:)

לגבי האלבומים הם כן מופיעים לי בצד מתחת לתמונה ולפרטים האחרים^^. ולגבי ההערה האחרונה למטה אני אשמח שתסבירי לי

meital always

New member
בשמחה... ../images/Emo13.gif

כנסי לדף הפרופיל שלך (הקליקי על Profile בשורה הכחולה העליונה) ואז גשי לשורת הלשוניות שמופיעה למעלה (שכתוב בה Wall, Info וכו'). בקצה הימני של השורה הזו הקליקי על הסימן +(פלוס) שמופיע שם. בחרי מהרשימה את הקטגוריה שאת רוצה להוסיף (במקרה שלך זה Photos) והיא תתווסף לשם מיד! אגב אם המילה Photos איננה מופיעה ברשימה הזו, תוכלי להקליד אותה בתיבה הלבנה שבקצה התחתון ואז להוסיף.

למעלה