עזרה

ירדן ג

New member
עזרה

חסמו לי את הפייסבוק בלי אזהרה.....עברו כבר כמעט שבועיים וגם לא עונים לי להודעות...מה אני עושה?

meital always

New member
../images/Emo150.gif חסימת חשבון

האם זו הפעם הראשונה שחסמו אותך? האם יש לך מושג למה התבצעה החסימה? (עודף הודעות יוצאות בתיבה, קצב הוספת חברים וכו') האם ניסית לשלוח שוב הודעה אליהם? נסי לענות ואם שום דבר לא עוזר חיזרי לכאן ונראה איך עוד אפשר לעזור, אני מאחלת לך שבינתיים החשבון חזר להיות פעיל...

ירדן ג

New member
חסימה

כן זאת הפעם הראשונה ואין לי מושג למה חסמו לי....עשר דקות קודם נכנסתי ולא עשיתי שום דבר... שלחתי להם 3 הודעות והם לא עונים...

meital always

New member
אם ככה-

יתכן שלא עונים לך בגלל עומס, בשבועות האחרונים יש שם באמת עומס לא רגיל וזמני התגובה שלהם מאד איטיים. מציעה לך לשלוח אליהם הודעה נוספת, ואם לא חוזרים אליך עד סוף השבוע פשוט לפתוח חשבון חדש על אותו שם, עד שיחזור הקודם אם בכלל. זו בדרך כלל פעולה לא מומלצת, אבל בהתחשב בנסיבות אני לא רואה שיש לך ברירה אחר (חוץ מלהמתין עד שיחזרו אליך...)

איזה מלחיץ זה...

אני רק חושבת על האפשרות לשחזר את כל המידע שיש שם, את כל החברים, התמונות, האירועים... מלחיץ משהו. אבל כבר שמעתי על יותר ממקרה אחד שפייסבוק חוסמים גולשים, זה אכן קורה כי בד"כ עוברים על כללי האתר. כגון מוסיפים כמות גדולה של חברים בבת אחת ועוד. בכל מקרה, מקווה שהכל יסתדר לך. בהצלחה

למעלה