עזרה

עזרה

בוקר\צהריים טובים לכולם :) רציתי להגיד שאני קוראת פה מדי יום, כל מיני משפטים שעושים לי תחושה של "א-הא!" אני שומרת בקובץ וורד, וקוראת כדי להזכיר לעצמי כמה החיים יפים.. ולשאלתי חח, ידוע לי בצורה ברורה מאוד שכשמבקשים משהו ומשחחרים ליקום, זה מגיע (אתמול ניתקלתי בשטר של כסף, פגשתי אדם שחשבתי עליו כמה זמן) וכל הדברים האלה השקעתי קצת מחשבה ומינימום לחץ. אני בת 19 קודם כל, עכישו בעניין של זוגיות אני משתדלת גם לשחרר את זה ליקום ולא להתעסק בזה יותר מדי, אבל כנראה כשאני רואה שחברות שלי ואנשים שאני אוהבת פוגשים חברים, מכירים אנשים, נוצרת בי תחושה של חוסר=ספק, והיקום לא אוהב את זה בכלל.. איך אני יכולה לשמור על גישה ותדר של שיחרור בקשה ליקום, בלי להתעסק יותר מדי כשמסביבי נוצרים זוגות חדשים? אני יודעת מה אני שווה, מה אני יכולה להציע ומה אני רוצה.. כי כנרא המעורבים פה עוד רגשות שלי שאני לאמודעת אליהם כ"כ טוב. אשמח לכמה שיותר עצות, תודה רבה רבה :)

פרספקטיבה קצת אחרת יכולה לעזור

לאנשים יש צרכים שונים, ולכן הם נמשכים לאנשים שונים, ואנשים שונים מתאימים להם. גם אם את רואה אנשים מסביבך עם זוגיות טובה זה ממש לא אומר שהזוגיות הזאת היתה מתאימה לך, זה גם לא תמיד אומר שזה הזוגיות המתאימה להם, הרבה מערכות יחסים הן בסופו של דבר שיעורים לקראת מערכת יחסים משמעותית יותר. מערכת יחסים של מישהו אחר היא לכן כמו עבודה של מישהו אחר, יכול להיות שהיית למשל רוצה לקבל תנאים כמו מישהו שעובד באגד, אבל זה לא אומר שהיית מוכנה לנסוע על הכביש 10-12 שעות בכל יום. אותו דבר זה מערכות יחסים, לא משנה אייך זה נראה לך מבחוץ, זה לא משהו שיש לקנא בו, אם את רוצה מערכת יחסים, תתמקדי במה שאת רוצה, לא במה שאחרים רוצים, או במה שלאחרים יש. קרוב לודאי שלא היית מתחלפת איתם.

GMjoy

New member
../images/Emo45.gif

תני זרימה חופשית מעצמך, ואז תראי את התוצאה. כשלא מחפשים - מוצאים! וזה נאמר בצורה מאוד נכונה. אנחנו-כן מחפשים ושולחים את הבקשה, אבל אחרי ששולחים ולא מתעסקים בזה - מוצאים פתאום!!! תשקיעי פחות זמן בהתעסקות ומחשבות על איך, ותתחילי להתמקד ב-מה, ובהרגשה טובה, נינוחה וחופשית לחיים.

Deanb

New member
רגע!! אני צריך עזרה

אני באותו מצב כמו הבחורה החמודה למעלה.... רוצה זוגיות אבל לא מפסיק לחשוב על זה וכאילו חושב שפתאום זה יקרה, שמישהו יתחיל איתי... אבל זה לא קורה. אני נורא מבואס, ומנסה להכיר בכל מיני אתרי הכרויות... איך משחררים? מה אני עושה? אני מתוסכל...

GMjoy

New member
אני לא רוצה לבאס אף אחד

ואף אחד לא חייב להסכים איתי, אבל לעולם לא תצליחו להכיר באתר היכרויות. לפחות לא בצורה אמיתית, כמו שזה אמור להיות - במציאות! נואשות - גם לא חלק מהיצירה והבריאה. שיחרור - חוסר התעסקות. חוסר התעסקות - פתיחות איפשור. איפשור - קבלת ההווה, העתיד. קבלת ההווה והעתיד = עירנות לסימנים וקבלת הזדמנויות בדרך...בדרך לאושר

אני מסכים עם הרבה דברים שאתה אומר.

במיוחד על מה שאמרת על תהליך היצירה, אבל אני ממש לא מסכים עם מה שאמרת על אתרי היכרויות. זה כמו שכולם אומרים שאי אפשר להכיר אנשים במועדנים, ואני תמיד אהבתי מועדונים, והכרתי את מרבית החברות שלי שם, כולל את אישתי הנהדרת. שאגב הקשר שלנו התחיל בסטוץ' וכולם יודעים מה אומרים על סטוצ'ים. אני אומר - תעזבו את החוקים האלה בצד. מה שלא עובד לאחד עובד לאחרים. אגב, הסטיגמה הזאת על אתרי הכרויות היא סטיגמה ידועה. עד כדי כך - שאמרו לי אותה המון אנשים רצינים, שלא הצליחו למצוא שם מישהו רציני... אבל רגע - אם כל כך הרבה אנשים רצינים ונחמדים אומרים את זה - אז כנראה שמסתובבים שם אנשים נחמדים ורצינים - מה שאומר שכנראה אפשר למצוא שם גם אנשים נחמדים ורציניים. Deanb - בגילך (אם מה שכתוב לך בפרופיל נכון) גם לי עוד היה די קשה. מניסיון שלי צריך להשתחרר, פשוט לגשת ולדבר עם אנשים שמוצאים חן בעיננו, אם יש קליק להמשיך, אם אין אפשר להפוך לידידים או לעבור הלאה. 90% מהזמן אין טעם להתאמץ על מי שאין לנו כימיה מידית איתו, שלא נמשך אלינו מההתחלה. תאמין לי בזבזתי על זה הרבה זמן. ודרך טובה היא פשוט להיות חברותי, להזמין אנשים למפגשים אצלך בבית, להכיר הרבה אנשים, לארגן דברים, להשתתף בדברים שאנשים אחרים מארגנים. זה מאפשר לאנשים אחרים להכיר אותך ולראות אם אתה מוצא חן בעיניהם. דבר נוסף, אני יודע שכשאין זוגיות אתה ממש מחפש את זה, כל מי שמוצא חן בעיניך ישר נכנסת השאלה - זה יכול להצליח זה לא. לפעמים זה גורם ללרדוף אחרי אנשים, לפעמים זה מבריח אנשים. אפשר להתחיל להיות ידיד גם של אנשים שמוצאים חן בעיניך, ולתת לעצמך ולהם אפשרות אמיתית להכיר אחד את השני לפני שניגשים למשהו יותר רומנטי. זה לא אומר שאתה לא צריך להראות שאתה מעוניין, זה אומר שעושים את זה בעדינות. לי בזמנו היה "טריק" שלמרבה ההפתעה אמא שלי לימדה אותי. אם אתה רואה בחורה עם חברות שלה, (בחורה במקרה שלי לפחות, אבל אני מניח שזה רלוונטי לשני המקרים) אל תתחיל עם הבחורה, תתחיל עם כולן. אם אתה לא מוכן להשקיע זמן בחברות שלי היא לא תשקיע זמן בך. וזה נכון האמת הרבה יותר כייף להכיר קבוצה של אנשים, וגם אם אתה מעוניין במישהי, והחברות שלה פחות מעניינות אותך, אז עדיין יש מקום להכיר את החברות שלה בקטע של חברות. זה גם הרבה יותר נחמד וקל, כי אפשר להכיר המון אנשים נהדרים, גם אם לא בא לך להכנס איתם למיטה. ואנשים צריכים גם את היחס הזה, לא רק את הרומנטיקה והסקס.

אם אפשר.. אני רוצה להוסיף משהו קטן.

GMjoy.. אתה ממש לא צודק לגבי אתרי הכרויות..אני יכולה להגיד שכמעט יצא לי קשר רציני מאתר הכרויות והכמעט זה לא בגלל שהבנאדם היה לו משהו אלא שבסוף הבנתי שלא מסתדר כי הייתי באשליה שהיה קליק בינינו..טוב לא משנה..לחברה שלי יש חבר כבר כמעט 3 חודשים מאתר הכרויות והם חיים באושר ועושר..גם חברה הכי טובה שלי היו לה כבר שלושה חברים מאתרי הכרויות והחבר הראשון היה קשר ממש ארוך איתו(שנתיים).. אז נגיע לשורה תחתונה פשוט רציתי להביא לך הוכחות שאתרי הכרויות הם אחלה של דבר וגם משם אפשר לצאת עם חבר ואולי חתונה אז אל תגיד את הדברים האלה.. Deanb.. כבר זה שכתבת באתר והעלת את הבעיה שלך ויש לך רצון לשתף במטרה למצוא פתרון זה חלק קטן משחרור..עצה שלי אל תחפש יותר מדי אל תחשוב על זה יותר מדי אז וואלה אתה רואה אנשים ביחד מקנא כי אתה גם רוצה? פשוט תמשיך הלאה תשיר.. משהו..העיקר להעביר את המחשבות כי ברגע שאתה כל הזמן חושב אתה לא משחרר..ואני אומרת את זה מנסיון..כפי שהספיקו להבין באתר אני כבר יותר משנה מבינה את המשמעות של הסוד וכל הזמן לומדת דברים חדשים.. מקווה שעזרתי..ושוב כל בעיה תשאל פה אני בטוחה שיעזרו לך. יום טוב לכולם!

אהבתי

GMjoy - לצורך הדיון - אפשר לשאול למה דעתך האישית לא טובה על אתרי היכרויות? אגב - לי אין מושג על אתרי היכרויות, מעולם לא ניסיתי, למרות שמעולם גם לא פסלתי, נראה לי בגדול אחלה אפשרות.

GMjoy

New member
שפי, אל תסכים איתי.

כל השאר - גם - אל תסכימו איתי. זה בסדר מבחינתי
ושפי, כל אדם מדבר עד לכמה שהוא חושב. זה גם ידוע. מה איכפת לי שאתה ואישתך הכרתם במועדון (מקום שאני שונא) בסטוץ (דבר שאני לא מתחבר אליו) ושלדתעך זה נורמלי ?... I DON'T CARE אותי מעניין מה שהלב שלי מאותת לי, ומה שהנשמה שלי רוצה. לי איכפת מהדברים שתורמים להתפתחות שלי כאדם, ולדברים שמהם אני לומד משהו. אתרי היכרויות לא לימדו אותי דבר על אהבה וכבוד האדם. תקרא לזה "סטיגמה", תקרא לזה בעוד שמות אחרים... לי לא מתאים, נקודה. ההודעה שלך מאוד תתרום לאנשים שפתוחים לסטוצים, ולכאלה שיקבלו כרעיון טוב ללכת למועדון. שיהיה רק בכייף! אבל להגיד שאני לא צודק, רק בגלל שאתה חושב ההפך ומקבל את דעתך בטוב - זה לא מקובל עליי. והערה נוספת: אנחנו נמצאים בפורום "הסוד" - מקום שמדבר על ענייני יצירה, אינטואיציה, בריאה, רגשות ועוד... בואו לא נסטה מהמקום הזה, וננסה להלביש לאחרים (הלא מנוסים) את האמת האישית שלנו - שמתאימה רק לנו. ויותר נתמקד במהות והרגשות של אדם אחר. הם לא תמיד יהיו כמו שלנו. ואני בטוח שמזה יצמחו דברים הרבה יותר טובים בשביל כולם. תודה.

אבל שניה,

להגיד "בואו לא נסטה מהמקום הזה, וננסה להלביש לאחרים (הלא מנוסים) את האמת האישית שלנו - שמתאימה רק לנו." זה לא נוגד את זה שאמרת "אבל לעולם לא תצליחו להכיר באתר היכרויות. לפחות לא בצורה אמיתית, כמו שזה אמור להיות - במציאות! " גם נראה לי שלא קלטת את מה שאמרתי על אישתי, לא אמרתי שהייתי אחד שמחפש סטוצים, ובמקרה יצא לי. חיפשתי תמיד קשרים אמיתיים, וטעוד יותר מזה, פשוט בקטע של לרקוד ולהנות. וזו היתה הטענה שלי, שהסטיגמות על אתרי הכירויות, מועדונים ודברים אחרים, הן לא רלוונטיות בטח לא לכל אחד. הרי לי מה שאמרת על אתרי היכרויות - יש לך ניסיון - לא טוב מן הסתם, אבל אם יש אנשים כמוך שגם מגיעים לאתרי היכרויות, אז איך אפשר להגיד שאין שם אנשים איכותיים ורציניים?

GMjoy

New member
זה מה שכתבת בהודעה שלך, לא ?

"אני תמיד אהבתי מועדונים, והכרתי את מרבית החברות שלי שם, כולל את אישתי הנהדרת. שאגב הקשר שלנו התחיל בסטוץ וכולם יודעים מה אומרים על סטוצ'ים. אני אומר - תעזבו את החוקים האלה בצד." - זה לא נשמע אחרת, מאשר אדם שמבלה במועדונים, מכיר אנשים וגם לא מוותר על סטוץ. סטוץ עם מישהי שמושכת אותו. מה אמרתי או הבנתי לא נכון ? זה נכון, כמוני, ודומים לי מגיעים לאתרי הכירויות, אבל משום מה - לא רבים מוצאים אחד את השני שם. אבל אני היום מסתכל על ההיכרות שלי עם אתרי הכירויות כעל כמה שיעורים טובים שנתנו לי לימוד מצויין!!! אומנם לא מצאתי שם דבר, חוץ מזבל נטוש וזרוק, אבל משם גם למדתי על עצמי ועל הכוח שבי. שפי, אני אגיד לך: בגדול, עם הרבה אנשים שוחחתי לגבי עצמי. אני כל הזמן שוחחתי כדי ללמוד, ולהקשיב לעוד מישהו בדעתו. היו כאלה וכאלה. לא כולם הסכימו, ולא כולם לא הסכימו. הרבה מזה, הבנתי שאני יודע הרבה יותר טוב מאחרים - מי אני, ומה אני רוצה. לא קיבלתי תשובה יותר כנה מההרגשה שלי בלב, בנשמה. אז מה לעשות שאחרים חושבים אחרת. אז מה לעשות שלאחרים זה נראה אוטופיה מהצד שלי. אז מה שאחרים זורמים אחרת בחיים. אז מה שאני הרבה יותר שונה מאחרים. אני יודע מה מגיע לי, ואני הולך עם זה עד הסוף. יותר מכל, אני רואה את היעד שאליו החיים מובילים אותי, ואת אותו הרגע כשאני מגיע אליו, מסתכל לאחור וצוחק במלוא הכוח!! When i'm standing in the dark i still believe Someones watching over me.

אני לא מנסה לומר לך מי אתה

אני גם לא אומר לך מה טוב לך או מה לא טוב לך. אין לי ספק שאתה יודע את זה טוב יותר ממני. אבל כשאתה נותן לאנשים אחרים עצה, ואומר שאין שום דבר טוב באתרי היכרויות, ומשם לא תבוא הישועה. צריך לקחת בחשבון שיכול להיות שעבורם זה כן משהו שיכול להיות טוב להם. חבל להרחיק אנשים מאפשרויות רק בגלל שלא עבדו לך. בנוסף לזה, אם אתה אומר שגם למדת מזה משהו, אפילו אם לא קיבלת בדיוק את מה שרצית, אז אולי זה משהו שגם אחרים צריכים ללמוד. ושוב לגבי הקטע שלי ואיך פגשתי את אישתי נראה לי שלא הבנת אותי, אבל נראה לי שזה פשוט משהו שלא קל להסביר. מה שניסיתי להגיד, זה שעל אף שהרבה אנשים חושבים שאי אפשר להכיר אנשים במועדון, אפשר להכיר שם כמו בכל מקום אחר, ואפשר גם להכיר אותם לעומק, הכל תלוי במה אתה מחפש.

מסכימה איתך

אתרים זה שטויות צריך קודם להכיר את הבן אדם ולבסס קשר לפני שיוצאים לדייט מביך שאין על מה לדבר בו

למעלה