עזרה....

lost angle 19

New member
עזרה....

טוב, אז מתברר שיש לי סעיף נפשי שנקבע עוד לפני הצבא. לפני הגיוס שלי נפגשתי עם קב"ן פעם אחת בלבד וכנראה זה תוצאה מזה... יש לי בנוסף קה"ס שנקבע לאחרונה. כרגע החיים שלי בקרשים. אני מנסה לקום אבל לא מצליחה. הסביבה לא רואה את זה, רק המשפחה. בצבא, נראה לי, חושבים שאני עושה הצגות. למרות זאת, אני תמיד חושבת על העתיד שלי ועל מה שאעשה אחרי הצבא. אני מפחדת שגם בעבודות אחרי הצבא אני לא יחזיק. יש לי כנראה בעיה עם מסגרות. לפני הצבא לא הצלחתי להחזיק מעמד כמעט בשום עבודה חוץ מאחת - וגם בה הייתי לוקחת יום חופש אחד בשבוע לפחות. איך קמים על הרגליים ומצליחים לשקם את החיים? במה צריך לטפל או להתקדם? האם קב"ן יכול לעזור לי בנוגע לזה? ודבר נוסף, עד כמה הסעיפים הנפשיים שלי יפגעו לי בעתיד? מודה מראש

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
../images/Emo101.gif

"מה איתי, מה איתי, מה איתי לא מסתדר עם עצמי מה איתי, מה איתי, מה איתי איפה שכחתי את שמי לא יודעת למה לא יודעת איך, איך ומה רק רוצה לברוח, מה זה קרה לי טוב לי או רע לי, ..." ( אריק אינשטיין ) מלאכית, נשמע שאת מאוד מוטרדת, מרגישה שהמון שאלות מסתובבות לך בפנים, שאלות שאת מרגישה שאולי מכתיבות את החיים, ואנחנו מבינים כמה היית רוצה למצוא תשובות, ויחד עם זאת נשמע שאולי חלק מהתשובות הן בתוכך, מתבשלות בפנים, ומחכות לרגע המתאים.. ואולי סיוע מאיש מקצוע יוכל לעזור לך למצוא את התשובות בתוכך, יוכל לעזור בהתלבטויות ובמחשבות, לתת מקום לרגשות לצאת... ככל שאנחנו יודעים קב"ן בצבא הוא איש מקצוע שניתן לפנות אליו גם לעזרה. אולי אפשר לנסות ולראות איך את מרגישה בפנייה אליו. אם תרצי לחשוב יותר או לשתף יותר, אנחנו פה, בפורום וגם בשיחה אישית...

למעלה