עזרה

the matkalist

New member
עזרה

אני אפילו לא יודע מאיפה מתחילים, אבל אני מקווה למצוא פה תשבות . אז ככה : אנחנו רוצים לתכנן טיול במרץ לדרא"ם, לעבור בארגנטינה, צ'ילה, ברזיל, פרו בוליביה וקולומביה . הזמן הקצוב 4 חודשים התקציב בין 15 ל-20 ש"ח. מטרת הטיול : טרקים, נופים, משחק של ריבר, קצת להשתעשע שאלות : 1( האם התקציב תואם את הטיול ? 2) כיצד עליי לחסוך שמה? 3) כל המלצה הארה/הערה תתקבל בברכה לילה טוב .

guy red

New member
מטקאליסט

היי 4 חודשים בהחלט לא יספיקו לכם לכל המדינות המצויינות מעלה התקציב תלוי בכם אם יספיק או לא ובאילו מדינות תטיילו מה תעשו וכו... יש המון דרכים לחסוך : לישון במקומות זולים או באוהל , לבשל לעצמך , לתפוס טרמפים , אבל אני מציע לחסוך עוד טיפה כדי שהכסף לא יהיה הגורם המכריע בטיול , לדעתי כך תהנה יותר . אשמח לעזור בהמשך גיא.סוכן נסיעות רד בואנוס איירס - סוכנות נסיעות והוסטל [email protected] 54-11-4371-8104 03-9789947

Mor167

New member
הרבה הרבה הרבה

תלוי בכם מבחינת חיסכון, כמו שנאמר בבישול עצמי (קנייה בסופר של מצרכים) לקנות ציוד לא יקר מדיי, לישון בהוסטלים הכי זולים . אני עשיתי טיול של 3 חודשים הייתי ארנגטינה צ'ילה (שאותם ממש עשיתי טוב) ברזיל הייתי בריו ופרו עשיתי גם כחודש בערך ויצא לי 20 אלף. ואני לא ממש חסכתי זאת אומרת ישנתי בהוסטלים לא תמיד הכי זולים ורוב הזמן אכלנו בחוץ הייתי במשחק של ריבר נגיד רוסריו . מדהים!!!!!!! :)

למעלה