עזרה

my world 88

New member
עזרה

לא כ"כ ידעתי לאן לפנות.
אני בן 15. לפני 10 דק' אמרתי לאימא שלי שאני הומו ומאז אני נורא מתוסכל מזה
!! ניסיתי להמשיך לדבר איתה אבל היא כךל הזמן אמרה שאני לא בטוח, וכשהבהרתי לה שאני לא מבולבל היא אמרה שהיא בטוחה שאני אשאר לבד.
אני לא יודע מה לעשות עכשיו!! אני לא יכול להיסתכל עליה אפילו עכשיו והיא לא עליי. ואני ממש לא יודע איך להתמודד עם זה!! איךא ני יכול להסביר לה שזה ממש לא כזה נורא? באמת שניסיתי הכול! ואיך אני אצא מההרגשה שאני אל יכול לדבר איתה יותר?! היא כל הזמן מתצחמקת ממני והדופק שלי עובד בלי הפסקה.
אני פשוט לא מצליח להירגע.

שירה910

New member
עזרה .

זו אחת הדאגות הגדולות ביותר של אמא בתפיסה השמרנית על עולם הגאים . האמן לה שהיא אומרת זאת מדאגה . אתה באמת יכול לנסות להרגיע אותה . אל תתן לקרח להערם . היא לא מנדה אותך . היא דואגת . זה קשה לה . חבל שכך אבל נראה שאתה שלם ויודע מה קורה לך . אז נסה לשכך את הטלטלה . . שירה

זמן ונשימות...

לפני עשר דקות... כל כך טרי כל כך עכשיו. עכשיו אחרי הגילוי האמיץ שלך וכל הכבוד !! אתה לא צריך לעשות דבר ... לנשום ללכת לחבר /ה טובה שנעים לך איתם, לשת,ף להיות בחברה תומכת. איך להתמודד זה עניין של זמן. אתה יכול להגיד לאמך שכשהיא תרצה לדבר איתך על הנושא אתה כאן. יש אפשרויות לקבל מידע... מזמינה להיכנס לאתר תהילה שם תוכל גם אתה להעזר , לקבל מידע ואולי להגיע יחד עם אמך לקבוצה הקרובה למקום מגוריכם. הכי חשוב שאתה בחרת לא להמשיך עם הסוד .... חבל שאמא שכל כך בטוחה שתשאר לבד משאירה אותך לבד... אבל אתה יכול כמו שכתבתי למעלה להיות עכשיו עם חברים שטוב לך איתם ולקבל תמיכה. לשבת שלום יעל הרפז

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

די מזכיר לי את התגובה הראשונית שלי להודעה של בתי, ההבדל היחיד הוא שהיא הייתה בת 12 ואתה בן 15. תן לזה כמה ימים, הכל יהיה בסדר
יש את ההלם הראשוני, אחריו בא תהליך של עיכול הידיעה ודאגה לעתידך כשבסוף התהליך ישנה קבלה והפנמה. אמא שלך מוזמנת להכנס לפורום שלנו, להתייעץ, לשאול, לקרוא את חוויותינו כהורים לילדים גאים ולראות שיש אור בקצה המנהרה
הלוואי ויכולתי לתת לך חיבוק אמיתי

my world 88

New member
תודה רבה לכל אחת מכן על התגובות

האמת שמאז נרגעתי, הייתי בתיסכול נוראי. זה לקח כמה שעות ארוכות אבל עכשיו אני אפילו סיימתי להצטער. תוה לכם
אני מקווה שיהיה בסדר, מאז לא דיברתי איתה.

למעלה