עזרה ....

שקד143

New member
עזרה ....

מישהי אולי יכולה להגיד לי איך אני יכולה להתאמן על גשר רגל רגל אני פשוט לא מצליחה לעשות את זה !!!!!!!!!!!!

adi5151

New member
תשובה

אמור להעביר משקל לכתף ! ולתת בעיטה חזקה כשהכתף נמצאת מעל פרק כף היד אם אני לא טועה.. מעמידה אותו הפואנטה צריך גשר קטן לבעוט .. עניין של תרגול כמו כל דבר אחר..

Xx ofek xX

New member
אבל אם בועטים כשכבר נמצאים בגשר

אז התרגיל לא יוצא יפה... ולזו ששאלה את השאלה - תוודאי שהירידה שלך לגשר היא מושלמת ואז יהיה לך הרבה יותר קל. (את מדברת על רגל רגל אחורה או קדימה?)

Xx ofek xX

New member
../images/Emo26.gif

ניסית להתחיל את הרגל רגל כשהרגל הקידמית נמצאת על משהו גבוה? זה מאוד עוזר

אמא לה3

New member
גשר רגל רגל לאחור

1. בשלב הראשון את אמורה לדעת לבצע גשר נכון (כתף מעל כף היד) 2. בשלב השני הייתי מניחה מזרון נחיתה בשיפוע יורדת לגשר (רגליים בחלק העליון של השיפוע) ואז עוברת רגל רגל. 3. כשהמתעמלת מבצעת את העברה בצורה חלקה, אפשר לנסות מעמידה את התרגיל השלם, בהתחלה עם שמירה/השגחה ואח"כ עצמאית. בהצלחה

Tammie

New member
בנוסף לדברים שבר אמרו

(על מצב הכתפיים והתרגול) יש עוד שני תרגילים שהייתי מציעה לעבוד עליהם: 1. בגשר, להרים רגל לתקרה ואז לבצע דחיפות קטנות מרגל העמידה. המטרה היא להצליח לעבור במצב זה אחורה. בתור התחלה צריך פשוט להצליח להתנתק מהרצפה. הדגש כאן הוא שהרגל המונפת לא עוזרת וכל הדחיפה מתבצעת מרגל העמידה. 2. מעמידה, מוציאים רקל אחת קדימה ואז מבצעים ירידה לגשר כאשר רגל אחת באוויר. הרעיון הוא לשפר את הירידה לגשר על רגל אחת...

אמא לה3

New member
כי הרעיון הוא

לשפר את הניתור של הרגל שעל הקרקע. כאילו להפריד בין התנועות. עוד תרגיל נחמד שאני עושה זה לתת לבנות לבעוטבכדור פילאטיס ברגל אחת תוך כדי ניתור על הרגל השנייה.

אמא לה3

New member
תוספת...

הרבה בנות בראשית העבודה על האלמנט מתקשות בקטע של הדחיפה של הרגל שעל הקרקע ולכן חשוב ללמד אותן כיצד לנתר. גם אני כשאני מלמדת את האלמנט אני (בהתחלה) מפרידה בין הרגליים, מלמדת להניף ואז מלמדת לדחוף ואז במקביל...

למעלה