עזרה

עזרה

מחר נדב מוריד את הגבס אחרי שעבר ניתוח. בגלל שאנחנו לא יודעים את המידה, דר פנסקי משאיל לנו מוט ונעלים לשבוע. להפתעתי הרבה גיליתי שאין החזר מהכללית (חוצפה!) ואני מנסה לצמצם את הנזק... יש למשהו נעלים ראשונות ( נדב בן 3 חודשים) למסירה/מכירה של ג'ון מיטשל?? תודה רבה מראש, יעל

ליבי א

New member
היי

יש לי דניס בראון עם המוט אם את רוצה. לא זוכרת את המידה אבל הם קטנטנות שהבן שלי היה תינוק הוא נעל אותם. במידה ותרצי תודיעי לי. ליבי

ג׳ון מיטשל בהשאלה

נשמח להשאיל את הנעליים הראשונות של גלי, מידתם 00, קטנות יחסית למידה ההתחלתית, אם תתאמנה לכם, בשמחה, צרי עימי קשר במסר. ההשאלה היא עד תם השימוש, אז נשמח לקבלן חזרה

תחיצ

New member
תתעקשי - תתעקשי - תתעקשי

גם לנו סיפרו שהנעליים לא בסל. מסתבר שהם הגיעו לשם קצת אחרי שאנחנו התחלנו... בזמנו השתמשנו בדניס בראון וזו היתה התשובה עד שהיגעתי לאחראית בקופ"ח שנזכרה שזה כן בסל (נדמה לי מק"ט 656 או 565). אני לא יודעת מה המעמד של סנדלי ג'ון מיטשל, אבל מניחה שזה לא שונה בהרבה - צריך לדאוג שיהיה לך "מרשם רופא" על זה. יש לי נעלי דניס בראון + מוט להשאלה. ולכל מי שעוד זוכר אותי כאן בפורום - מלאכי חגג השבוע יומולדת 6. אין זכר לקלאבפוט. גם הדאגות שלי על חזרה - לא מצדיקות את עצמן. בינתיים נולד לנו יהב (בן שנה ו-3 חודשים) ובינואר אנו מצפים ללידה נוספת. חגיגות גיל ה-40 נכנסו להילוך גבוה, כמו שאתם/ן שמים/ות לב...

יחיאלוש

New member
בשעה טובה...

גיל 40 מתקרב בצעדי ענק גם אלינו... איך המרגש??? מקווה שההריון עובר בכיף, למרות שאת כבר לא בת 18... אני מרגישה היטב את הגיל... חיה.

תחיצ

New member
מרגישה מצויין

עוברת המון שינויים בחיים. ...וכל פעם שאני מסדרת את הארון, הנעליים מסתכלות עלי ושואלות - אולי סוף סוף הגיע הזמן להחזיר אותם?... בסוף זה יקרה. מבטיחה.

sigis8

New member
תחיה שמחה לראותך!

ושמחה גם על שתי הבשורות שבישרת! איזה מזל שבעלי לא קורא בפורום!
כי אז היה אומר, את רואה, גם את יכולה עוד... לידה קלה וברווח! סיגי

sigis8

New member
ד"א תחיה, בשנה האחרונה

לצערינו באמת הורידו את הדניס מהסל...

תחיצ

New member
כמו עוד הרבה דברים בחיים

לא תמיד שואלים אותנו. אבל בסוף - זה לטובה... (לפני 10 שנים אם מישהו היה אומר לי שיהיו לי ששה ילדים הייתי מאשפזת אותו מיידית...)

פרלמנים

New member
תחיצ, רק עכשיו ראיתי את הוהדעה שלך

וואי וואי וואי, כמה ילדים
אולי אתם עושים איזה טיול לנגב מתישהו? לא ראינו אתכם שנים... מלאכי בן 6, מדהים

תחיצ

New member
תודה, יקירה!

אולי יותר מאוחר באביב נגיע לנגב. מתה לראות אותך ואת כל המשפוחה... להתראות ושנה טובה! תמשיכי בעבודה המדהימה שאת עושה כאן בפורום בשביל כולם.

למעלה