עזרה

הילה002

New member
עזרה

שלום , אני כבר כמה זמן מתאמנת על פליק פלאק (לא לבד ) וכשעשיתי כמעט לבד קיפלתי ידיים ... מה אני יכולה לעשות כדי להצליח לבד ? תודהה!!!

PRIHADAR

New member
ליישר ידים

ולבצע תרגילים שמחזקים ידיים וחגורת כתפיים : -כפיפות מרפקים על כל סוגיהן, -קורבטים במגוון וריאציות ולהמשיך להתאמן בסבלנות. מי שמתמיד מצליח בסופו של דבר. אם זה ייקח חודש או שנה או שנתיים - בסוף זה ישתפר ויצליח. בהצלחה!

אמא לה3

New member
הי הילה

כמה דברים... הרבה פעמים מתעמלת שמבצעת פפ עם השגחה או שמירה קלה מצליחה..ברגע שהיא מנסה לבד לגמרי, זה מאד טבעי שבפעמים הראשונות היא לא תעשה מושלם, כפיפת מרפקים זה אחד מהם (גם חוסר במשיכת כתף קורה ועוד...), זה קורה לדעתי בעיקר מחוסר הביטחון של אותה מתעמלת שקשור לזה שהיא עכשיו "לבד"..עצתי לך, אם הפליק פלק שלך טוב עם השגחה, תעשי לבד שלוש פעמים..בפעם השלישית את תעשי מושלם ממש כאילו שמרו לך, הגוף שלך יתקן לבד את הטעות שנובעת מהפחד של לעשות לבד ואת תצליחי. בהצלחה ונשמח אם תעדכני אותנו.

הסתייגות קלה

הילה כנראה מתעמלת בחוג ויש לה שם מאמנים. רק הם יכולים לקבוע האם הפליק-פלק שלה מספיק טוב, והאם הגיע הזמן שתבצע פפ לבד. אולי אין לה בעיה רק של מרפקים כפופים, אולי היא בקושי מנתרת ואז זה יהיה אסון אם היא תנסה לבד. אולי היא לא מרוכזת מספיק, אולי בעיה של החזקת גוף, אולי נטייה גדולה הצידה וכו'. ואולי הפליק-פלק מושלם עם השגחה, אבל עדין המאמנים לא רוצים לתת לה לעשות לבד וזאת זכותם. אני יודעת שכתבת "אם הפליק פלק שלך טוב עם השגחה, תעשי לבד שלוש פעמים" ואני בטוחה שאת מבינה את הסתייגותי ולא התכוונת לייעץ להילה שמחר תבוא לאימון ותעשה פליק-פלק לבד 3 פעמים, אבל כותבת בכל זאת על מנת שלא תהיינה אי הבנות. בנוסף לכך, "פליק-פלק טוב עם השגחה" זאת הגדרה מאוד סובייקטיבית ומעורפלת ולא ממש מציאותית. כי מה שטוב מספיק בעינייך, לא טוב מספיק בעיניי, ומה שטוב בעיניי עדין לא מספיק בשביל מאמן אחר. כמובן שיש לנו את החוקה שקובעת מה זה טוב ומה זה לא טוב, אבל אני סבורה שלא התכוונת לפליק-פלק מושלם על-פי כל הקריטריונים שבחוקה, ואז אם כן, "טוב" זה נתון לפרשנות.

אמא לה3

New member
תראי, אין ספק

שבסופו של דבר המאמנים הם אלו הקובעים אם המתעמלת תנסה לבד או לא, ברב הפעמים הסיבה שמתעמלת מצליחה מושלם עם השגחה היא הביטחון, ברגע שאין השגחה צמודה בפעמים הראשונות יכולות להיות נפילות או טעויות מסוג של כפיפת מרפקים כתוצאה מחוסר הביטחון של המתעמלת בלבד.

עזרה באינטרנט

ערב טוב הילה. יכולות להיות המון סיבות לכיפוף ידיים, כמו למשל: חגורת כתפיים לא מספיק חזקה, מעוף ראשון גבוה במקום ארוך, אין מספיק משיכת ידיים לאחור במעוף הראשון, חוסר טכניקה בקורבט, משטח קרקע לא מתאים, פחד ועוד. מכיוון שלא צירפת סרטון, לא ניתן לדעת למה את מכופפת ידיים, האם זו הטעות העיקרית שלך ומה את צריכה לעשות כדי לשפר את הפליק-פלק. עם כל הרצון הטוב לעזור לך, ואת נשמעת חמודה ומלאת מוטיבציה להצליח, לקבל תיקונים דרך האינטרנט יכול גם להזיק לך. לכל שאלה אחרת- תרגישי חופשי!!!

למעלה